Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Ποιος «σύντροφος» ακούγεται για υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων;

Ποια… συμπαράταξη ΣΥΡΙΖΑ με Κίνημα Αλλαγής στο δήμο Λαρισαίων; Μπορεί ο Απόστολος Καλογιάννης να επιθυμεί, για ευνόητους λόγους, συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σύμφωνα όμως με πληροφορίες οι «σύντροφοι» Πασοκτζήδες (που εσχάτως μας έγιναν ΚΙΝΑΛ…) σκέφτονται πολύ σοβαρά να κατεβάσει το Κίνημα δικό του ξεχωριστό υποψήφιο στο δήμο Λαρισαίων.

Και το όνομα του εκλεκτού που «παίζει» και ψιθυρίζεται πολύ το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Βαγγέλη Γιαννούλα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του tinealarissa.gr.

Ο νεαρός και δυναμικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ έχει πολλές συμπάθειες, θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής και προβεβλημένο στέλεχος στην πόλη με αυξημένες πιθανότητες διεισδυτικότητας τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά στη δεξαμενή των Λαρισαίων ψηφοφόρων.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που εδώ και καιρό τον έχουν πλευρίσει και από τη νυν δημοτική αρχή αλλά και από τη μείζονα αντιπολίτευση… Μαθαίνω πως τις προάλλες στην Τερψιθέα στη λιτανεία για την εικόνα του Αγίου Αθανασίου «αγκαζέ» τον είχαν όλη την ώρα, πρώτα ο Καλογιάννης και μετά η Καραλαριώτου! Αλλά και ο Μάριος Ξηρομερίτης που ενδιαφέρεται για τη θέση του δημάρχου και είναι… «on fire» το τελευταίο διάστημα, εκτός από τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας που διεκδικεί με πολλές πιθανότητες, διατηρεί πάντα καλές σχέσεις και δίοδο επικοινωνίας με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα.

Κοινώς, όλοι θέλουν τον Βαγγέλη (δεν είναι τυχαίο!) στο πλευρό τους…

Έλα όμως που ο Γιαννούλας δεν παύει να είναι «στρατιώτης» (πλέον) του Κινήματος Αλλαγής… Και μπορεί να βολεύονται ορισμένοι με τα σενάρια που διακινούν(ται) εδώ και καιρό για εκλογική στήριξη-συνεργασία των «Πασόκων» με τον Καλογιάννη και των Συριζαίων αντιστοίχως με τον Τσιλιμίγκα, ωστόσο προς το παρόν ούτε με… κυάλια δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα. Οπότε είναι πολύ πιθανό το ΚΙΝΑΛ να κατεβάσει υποψήφιο δήμαρχο στη Λάρισα και εδώ έρχεται και «κολλάει» εσχάτως το όνομα του νεαρού και δυναμικού γραμματέα… Οι συζητήσεις-ζυμώσεις μόλις άρχισαν!

Πηγή: tinealarissa.gr