Συγκλονιστικό τροχαίο στην Εθνική Οδό με νταλίκα και δύο ΙΧ

Φωτογραφία: ΣΚΑΪ

Δύο άνθρωποι είναι νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από το τροχαίο που σημειώθηκε στις 5:40 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τρία άτομα ανασύρθηκαν, μετά από πολύωρη επιχείρηση από τα σμπαραλιασμένα οχήματα.

Το τροχαίο έγινε όταν νταλίκα που κινείτο στην άνοδο της Εθνικής βγήκε εκτός πορείας, πέρασε το διαχωριστικό διάζωμα και βρέθηκε στο ρεύμα καθόδου, προς τον Πειραιά, συνθλίβοντας κυριολεκτικά, δύο ΙΧ.

Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ μία γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη.

Ο οδηγός δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ που του έγινε. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, υποβάλλεται και σε εξετάσεις αίματος, για να εξακριβωθεί η κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Οι εικόνες από το σημείο είναι σοκαριστικές, με την νταλίκα να βρίσκεται στο διάζωμα και να έχει αποκλείσει το δρόμο. Στη μία άκρη βρέθηκε το ένα ΙΧ, που έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών και στην απέναντι πλευρά της καθόδου της Εθνικής βρέθηκε το δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης έχει συνθλιβεί.

Άμεσα έγινε εφικτό να απομακρυνθεί το ένα ΙΧ, όμως το δεύτερο και κυρίως η νταλίκα παραμένουν στο σημείο, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Πηγή: ant1news.gr