Στοίχημα: Το σηκώνει η Γιουβέντους

Στην Ιταλία επικεντρώνεται η προσοχή της σημερινής ημέρας στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, καθώς ξεχωρίζει ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν. Δράση υπάρχει επίσης σε Αγγλία, Ισπανία και Ολλανδία, ενώ πρόταση προκύπτει και απ’ την εμβόλιμη αγωνιστική στην Α1 του μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Winmasters, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Άσσος στο Ολίμπικο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μίλαν. Πρόκειται για μονό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της Ιταλίας, με τη Γιουβέντους να φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί. Η «μεγάλη κυρία» έρχεται από δύο πολύ σημαντικές νίκες κόντρα σε Ίντερ (2-3) και Μπολόνια (3-1), επιτυχίες που σε συνδυασμό με τις απώλειες της Νάπολι την έφεραν στο +6 απ’ τη δεύτερη θέση και ουσιαστικά της χάρισαν ακόμη ένα πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Μίλαν είναι στην 6η θέση και θέλει το Κύπελλο τόσο για την επιστροφή στους τίτλους, όσο και για την εξασφάλιση του απευθείας εισιτηρίου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σε καλή κατάσταση οι Μιλανέζοι, έρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Μπολόνια (1-2) και Βερόνα (4-1), σήμερα θα μπουν στο γήπεδο ως αουτσάιντερ. Έχει περισσότερη εμπειρία από τους τελικούς η Γιουβέντους, είναι σε καλό μομέντουμ, της δίνουμε το προβάδισμα και επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.91.

Σκοράρει η Κιλμάρνοκ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σέλτικ – Κιλμάρνοκ. Πρόκειται για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ τίτλου, με τη Σέλτικ να είναι παντελώς αδιάφορη, καθότι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα. Έρχεται από οκτώ νίκες στα 11 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, θα χρησιμοποιήσει τα τελευταία δύο ματς των πλέι οφ για να μείνει σε ρυθμό ενόψει τελικού Κυπέλλου με τη Μάδεργουελ (19/05). Απ’ την άλλη, η Κιλμάρνοκ είναι επίσης αδιάφορη, αφού έχει μείνει στην 5η θέση και δεν έχει ελπίδες να προλάβει την 4η, που υπό προϋποθέσεις θα προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν, τα κατάφεραν στις 16/18 τελευταίες εξόδους τους, επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 1.97.

Διπλό για Χιμπέρνιαν

Παραμένουμε στη Σκωτία και την αναμέτρηση Χαρτς – Χιμπέρνιαν. Απογοητευτικοί είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει με 3/3 ήττες στα πλέι οφ τίτλου, καταλαμβάνουν την τελευταία θέση και είναι παντελώς αδιάφοροι στα τελευταία δύο παιχνίδια της διαδικασίας. Υποδέχονται την ανώτερη Χιμπέρνιαν, η οποία είναι αρκετά αποδοτική στα πλέι οφ, ξεκίνησε με 2/2 νίκες κόντρα σε Σέλτικ (2-1) και Κιλμάρνοκ (5-3), έρχεται από το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Αμπερντίν. Η Χιμπέρνιαν «καίγεται» για τη νίκη, χρειάζεται το ματς για να έχει ελπίδες για τη 2η θέση, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.95.

Χαμηλό σκορ στο Nick Galis Hall

Κλείνουμε με την Stoiximan Basket League και την αναμέτρηση Άρης – Ρέθυμνο. Ο Άρης πήρε μια σημαντική νίκη το Σάββατο με 60-48 επί του Πανιωνίου και εξασφάλισε οριστικά την αποφυγή περιπετειών στις τελευταίες αγωνιστικές, πλέον κοιτάει προς την 8η θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ, εκεί όπου μπορεί να βρεθεί αν κλείσει την κανονική διάρκεια με 2/2 νίκες. Ο ΑΓΟΡ συνέτριψε την ομάδα των Τρικάλων με 103-67 και με ρεκόρ 9-15 ισοβαθμεί με Άρη και Κολοσσό. Έχει ισχυρή άμυνα η ομάδα του Αγγέλου, μπορεί να κρατήσει χαμηλά το ούτως ή άλλως αδύναμο εκτός έδρας επιθετικά Ρέθυμνο, η σωστή επιλογή είναι το Under 147.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.