Ενημερωτική επίσκεψη του ΕΠΑΛ σε Γυμνάσια και Λύκεια των Φαρσάλων

Το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων, προέβη σε σειρά ενημερωτικών επισκέψεων σε Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Γ’ τάξης Γυμνασίου και της Α’ τάξης Γενικού Λυκείου για την φοίτηση στα Επαγγελματικά Λύκεια και τις προοπτικές που δίνει η Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές επισκέψεις στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο. Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου τους, επισκέφθηκαν το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων και εκτός από την σχετική ενημέρωση, ξεναγήθηκαν και στους χώρους των εργαστηρίων του κάθε Τομέα.

Σε όλους τους μαθητές διανεμήθηκε έντυπο υλικό για την φοίτηση στα ΕΠΑ.Λ. και για τον θεσμό της μαθητείας, προκειμένου να ενημερωθούν και οι γονείς/κηδεμόνες τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου που επιθυμούν την συνέχιση των σπουδών τους στην Α’ τάξη και στην Β’ τάξη του ΕΠΑ.Λ. αντίστοιχα, θα πρέπει να υποβάλλουν “Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης” μέσω της εφαρμογής e-egrages στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr από 14 Μαϊου και ώρα 10:00 μέχρι 31 Μαϊου και ώρα 14:00, κάνοντας χρήση των απαραίτητων κωδικών ΓΓΠΣ (taxis).

Το ΕΠΑ.Λ. Φαρσάλων παραμένει στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, προκειμένου να παρέχει περισσότερες πληροφορίες αλλά και να επισκεφθείτε τους χώρους των εργαστηρίων και των αιθουσών.