Της στέρησαν την “Χ”αρα οι διαιτητές

Η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων τα έδωσε όλα στην έδρα της Ανθούπολης, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, μέσα σε δέκα λεπτά πήρε το προβάδισμα με σκορ 1-2, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ισοφάριση και έτσι η αναμέτρηση έληξε με σκορ 2-2, αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους κιτρινόμαυρους.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας διαμαρτύρονται έντονα για μη υπόδειξη πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, έπειτα από χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή.

Με αυτόν τον βαθμό και σε συνδυασμό με την ήττα της Μάνδρας από το Δίλοφο η Ακαδημία βρίσκεται στην 13η θέση με 16 πόντους όντας στο -1 από την Μάνδρα και την ζώνη του υποβιβασμού, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12′ όταν έπειτα από παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή έγινε το 1-0 με κοντινό πλασέ, σε μια φάση στην οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων υπάρχει οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Παρά την αρχική ψυχρολουσία οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν και δέκα λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Ενώ πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο ίδιος παίκτης πρόλαβε ταχύτατα τους αμυντικούς και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ανθούπολης φέρνοντας τούμπα την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση σε αυτό το γκολ καθώς στο 55′ με πολύ όμορφο γυριστό σουτ πέτυχαν την ισοφάριση σε 2-2.
Η Ακαδημία πίεσε ώστε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και έχασε αρκετές καλές στιγμές με τους Παπακωνσταντίνου, Μπατζράμι και Γιαννολόπουλο.

Εν τέλει στο 93′ έγινε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το πλάγιο άουτ, ο αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε με το χέρι προ του Γιαννούλα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει παίζεται.

Αυτή η απόφαση έκανε τους ανθρώπους της Ακαδημίας να διαμαρτυρηθούν έντονα καθώς θεωρούν ότι υπήρξε ξεκάθαρη παράβαση, όμως δεν άλλαξε κάτι με το 2-2 να παραμένει μέχρι την λήξη.

Η Σύνθεση

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Ντινιαρόπουλος, Γιαννούλας, Παπακωνσταντίνου, Δημόπουλος (80′ Ζαφειρούλης), Βαλαβάνης, Αλμυριώτης (47′ Σουφλέρης) Μπατζράμι, Δημουλάς Δημήτρης (57′ Παπαγεωργίου), Γιαννολόπουλος, Τζιτζιφλής (80′ Δημουλάς Σωκράτης).