“Χ”ωρις νικητή το ντέρμπι

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ατρόμητος Βαμβακούς και Δόξα Υπέρειας στο τοπικό ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας για την 24η αγωνιστική, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Έτσι ο Ατρόμητος έφτασε τους 45 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση ενώ η Δόξα Υπέρειας είναι έκτη με 34 πόντους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πιέζει περισσότερο στον χώρο του κέντρου και να έχει κάποιες ημιτελής επιθετικές προσπάθειες με τους Τασιόπουλο, Βόπη και Παπαδόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή με τον Κερμελίδη να πιάνει το δυνατό σουτ και τον Σακελλαρίου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ενώ στο 40’ οι φιλοξενούμενοι είδαν αρχικά το σουτ του Πολύζου να σταματάει στο δοκάρι και εν συνεχεία ο Δημητρίου σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Πολύζος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ο Σακελλαρίου έδιωξε εντυπωσιακά την πρώτη προσπάθεια όμως ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες καλές στιγμές ώστε να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως αρχικά ο Πολύζος στο 65′ είδε τον Σακελλαρίου να τον σταματάει, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Βαμβακούς έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Κερμελίδη.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση στο 88ο λεπτό.

Ο Βασιλόπουλος κέρδισε το φάουλ έξω από την περιοχή και ο Στεργιόπουλος με μια βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μωυσίαδη.

Μάλιστα ο Ατρόμητος στο 91′ είχε και δοκάρι όταν ο Ανδρεόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα πλάγια με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά της κάθετης δοκού και εν συνεχεία άουτ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος Βασίλης (66′ Χρόνης), Μακρής, Μορφογιάννης, Φλώρος, Ξυνογαλάς, Βασιλόπουλος, Βόπης, Μουτκανάς (70′ Αρσενόπουλος Βαγγέλης), Παπαδόπουλος (82′ Ανδρεόπουλος), Τασιόπουλος (65′ Στεργιόπουλος).

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Μωυσίαδης, Δημητρίου Απ., Τσούνη, Ευθυμιάδης, Τσιούρης Ν., Τραμπάκουλος (85′ Κέτσι), Πολύζος, Κερμελίδης, Γκατζόγιας, Καλφόγλου.