Την Κυριακή ο 9ος Ιπποκράτειος αγώνας στην Λάρισα (Αρχαίο Θέατρο)

Οι αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους με πληρωμή μέχρι το Σάββατο 28 Απριλίου, μπορούν να παραλάβουν το νούμερο και τη μπλούζα από τη γραμματεία αλφαβητικά.  Εγγραφές-πληρωμές που έχουν γίνει εκπρόθεσμα από την Κυριακή 29 Απριλίου και μετά, θα βρίσκονται στις “Νέες Εγγραφές“. Παράλληλα, μπορούν όσοι επιθυμούν να πληρώσουν τη συμμετοχή τους  και να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής το Σάββατο.
Η γραμματεία θα λειτουργεί και την Κυριακή, μόνο όμως για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας, στο χώρο εκκίνησης στο Αρχαίο Θέατρο από τις 07:15 μέχρι τις 08:45.

Οι ανήλικοι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.

Πρόγραμμα

Η εκκίνηση του παιδικού/εφηβικού είναι στις 09:00 στο άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση. Θα υπάρχει γραμματεία για νέες συμμετοχές.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:30. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης το αργότερο στις 08:45.

Η εκκίνηση του Fun Run 3χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 11:15. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 10:45.

Πληροφορίες
Τηλ. 6938551124, 6973731494
Email: ippokrateiosrace@gmail.com
www.larisamarathon.gr
Facebook: Ippokrateiosrace