Στην Αγιά ο Ηλίας Σουφλιάς

Δημόσιο κύκλο επαφών ξεκίνησε ο Ηλίας Αλ. Σουφλιάς ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας. Επισκέφτηκε την Αγιά όπου συναντήθηκε με μέλη, στελέχη της τοπικής επιτροπής και εκπροσώπους φορέων.

Στη συνάντησή του με τα μέλη και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Χρήστο Χατζησαλάταο Ηλίας Σουφλιάς επισήμανε ότι: «ο πλουραλισμός και η πολυφωνία είναι χαρακτηριστικό της ΝΔ και εκφράζεται μέσα από την συμμετοχή των μελών της στις εσωκομματικές εκλογές.  Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχω ως υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ Λάρισας, επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τη βάση να συμμετέχει στις εκλογές και να αποφασίσει για τα όργανα.

Υπηρέτησα το κόμμα άδολα από τα εφηβικά μου χρόνια και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Ανταποκρίνομαι, λοιπόν, στην πρόσκληση του προέδρου με γνώμονα την ενότητα.

Θέλω να συμβάλλω στο «άνοιγμα» του κόμματος στην κοινωνία και στην κοινή προσπάθεια να κυριαρχήσουν οι ιδεολογικές αρχές της ΝΔ και να εφαρμοστεί το πρόγραμμά της. Δεν συμμετέχω στις εκλογές αυτές ούτε με ψηφοδέλτια, ούτε προσπαθώ να αλώσω το κόμμα με συγκροτημένες ομάδες.»