“Πεντάστεροι” οι αετοί!

Η Δόξα Υπέρειας έκανε πάρτι στο πρώτο μέρος κόντρα στην ομάδα της Ανθούπολης σκοράροντας τέσσερα τέρματα με τον δείκτη του σκορ να σταματάει εν τέλει στο 5-0 για την ομάδα του Κώστα Τσιτσιούμη.

Έτσι οι αετοί έφτασαν τους 33 βαθμούς έπειτα από 23 αγωνιστικές και πλέον βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο έπειτα από Σπάσιμο του Γκατζόγια στον Κερμελίδη, αυτός με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα οι Κερμελίδης και Πολύζος συνδυάστηκαν όμορφα ο τελευταίος έσπασε την μπάλα στον επερχόμενο Γκατζόγιας ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για δεύτερη φορά.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είχαμε φάση καρμπόν με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος όμως αυτή την φορά ο Πολύζος ήταν αυτός που βρέθηκε σε θέση βολής και πέτυχε το 3-0.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τσακουρίδης με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 4-0, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Το…”κερασάκι” στην αναμέτρηση έβαλε ο Τσακουρίδης λίγο πριν την λήξη της, όταν ο Κερμελίδης έσπασε όμορφα την μπάλα αυτός δεν αστόχησε με πλασέ πετυχαίνοντας το 5-0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Σκαντζούρης, Ευθυμιάδης, Τσιούρης Ν., Τσιούνη, Δημητρίου Απ, Τσακουρίδης, Τραμπάκουλος, Καλφόγλου (60′ Δημητρίου Θ.), Πολύζος, Κερμελίδης, Γκατζόγιας (80′ Κέτσι).