“Πάλεψε” στην έδρα του Προμηθέα η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Φαρσάλων προσπάθησε να πετύχει κάτι θετικό στην έδρα του πρωτοπόρου στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας Προμηθέα Λάρισας όμως εν τέλει ένα γκολ στο 15ο λεπτό ήταν αρκετό για την ομάδα της Λάρισας ώστε να πάρει το τρίποντο με σκορ 1-0 και έτσι παρέμεινε στην πρώτη θέση με 61 πόντους.

Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Φαρσάλων βρίσκεται στους 38 βαθμούς και την 5η θέση.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αρσένης στο 15ο λεπτό, όταν και έγινε τελικός αποδέκτης της συνεργασίας των Παπαδόντα, Πότση και με πλασέ στη κίνηση κέρδισε τον Παλαμίδα για το 1 – 0, που ήταν και τελικό σκορ παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων στη συνάντηση.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσούρας Ν., Καραχάλιος, Πότσης, Καρβουνάρης (46’ Πατσιούρας Δ.), Σκαφιδάς, Παϊτέρης, Τριτάρης, Κολοκυθόπουλος (46’ Πρισακάρου), Αρσένης, Παπαδοντας (72′ λ.τ. Ψύρρας).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Σακκάς, Μαλέσκα, Πατσιούρας Ι., Ρούμπας, Αρβανιτοζήσης Ι., Κουκούτσης, Μουτκανάς, Ζαγγανάς Χρ., Κούμπρια, Ζαγγανάς Κ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μάνος, Παπαγεωργίου.