“Καθάρισε” ο Στεργιόπουλος για τον Ατρόμητο!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς συνεχίζει να πηγαίνει από τρίποντο σε τρίποντο καθώς μπορεί να δυσκολεύτηκε στην έδρα της Ραχούλας όμως ένα γκολ του Στεργιόπουλου στο 85′ της αναμέτρησης έδωσε την πολύτιμη νίκη στο συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου.

Έτσι ο Ατρόμητος έφτασε τους 44 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας ισόβαθμος με τον Ιπποκράτη.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεσαν στην αρχή της αναμέτρησης και μόλις στο 13’ ο Παπαδόπουλος από αριστερά έκανε την σέντρα ο Στεργιόπουλος έπιασε την κεφάλια με την μπάλα να περνάει μόλις αουτ.
Ένα τέταρτο αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε εκ νέου την καρφωτή κεφαλιά με τον τερματοφύλακα της Ραχούλας Μουτσάι να διώχνει εντυπωσιακά.

Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους ο Στεργιόπουλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρομήτου όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το πλασέ με τον Μουτσάι όμως να τον σταματά και πάλι.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 57’ η Ραχούλα άγγιξε το γκολ όταν ο Σταμπουλάκης από δεξιά έκανε την σέντρα ο Σταμολάκης σε πρώτο χρόνο δεν κατάφερε να σκοράρει και στην επαναφορά ο Σταμπουλάκης είδε την κεφαλιά του να περνάει μόλις αουτ.

Αυτό που δεν πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Στεργιόπουλος το έκανε πράξη στο 85’, όταν από αριστερά ο Μορφογιάννης έβγαλε εκπληκτική σέντρα και ο υψηλόσωμος επιθετικός των μπλέ με κεφάλια από κοντά πέτυχε το 0-1 και λύτρωσε έτσι την ομάδα του, δίνοντας της τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας(Αρχοντής): Μουτσαι, Κότσιρας, Αντωνόπουλος, Βλησαρούλης, Καψάλης, Τσακαβίτης, Αργυρακούλης, Σκάκος(45′ Τσανακούλης), Χασιώτης, Χριστοδούλου, Σταμπολάκης

Ατρόμητος Βαμβακούς (Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος Βασ.(70′ Αρσενόπουλος Βαγ.), Μορδογιάννης, Τριανταφύλλου, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς, Φλώρος, Παπαδόπουλος, Χρόνης (77′ Ανδρεόπουλος), Βόπης, Στεργιόπουλος

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Μπλιώνας, Καρακώστας.