Αγγλικό σκορ ανάμεσα σε Ακαδημία και Άρη Διλόφου

Η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων κέρδισε με το “αγγλικό” 4-3 τον Άρη Διλόφου σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις και γρήγορο ρυθμό, παίρνοντας “βαθιά βαθμολογική ανάσα” καθώς έφτασε τους 15 βαθμούς, όντας στο -2 από την ομάδα της Μάνδρας η οποία κέρδισε την “μάχη” με την Χαραυγή με τρία παιχνίδια να απομένουν πλέον για να πέσει η “καρό σημαία” στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Από την άλλη ο Άρης Διλόφου παρέμεινε στους 23 βαθμούς και την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας ισόβαθμος με τον ΑΟ Ναρθακίου.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10′ όταν ο Μπατζράμι έκανε την σέντρα ο Χαμορούσος προσπάθησε να διώξει όμως η μπάλα κοντραρέ στο σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδος του.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπατζράμι πήρε την κόντρα πάτησε περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη για το 2-0.

Μάλιστα με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Παπαγεωργίου έκανε την σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο τερματοφύλακας του Άρη προσπάθησε να διώξει όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και να αντιδράσουν και πέντε λεπτά αργότερα ο Σουλιώτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έσπασε την μπάλα στον Λεβέντη και αυτός με πλασέ νίκησε τον Αγγέλη για το 3-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σουλιώτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το πλασέ ο Αγγέλης έδιωξε η μπάλα κατέληξε και πάλι στον Σουλιώτη με τον Αγγέλη όμως να διώχνει και πάλι εντυπωσιακά.

Εν τέλει πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Σουλιώτης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με πλασέ νίκησε τον Αγγέλη και μείωσε σε 3-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ώστε να πετύχουν την ισοφάριση και έχασαν δύο καλές στιγμές όταν αρχικά ο Σουλιώτης είδε την προσπάθεια του να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ενώ ο Λεβέντης έκανε το πλασέ στην κίνηση με τον Αγγέλη να διώχνει.

Εν τέλει στο 65′ ο Λεβέντης με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αγγέλη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στα εναπομείναντα λεπτά ή Ακαδημία αύξησε την πίεση της ώστε να πάρει το προβάδισμα εκ νέου, όμως σε δύο περιπτώσεις ο κιπερ του Άρη είπε όχι αρχικά στο πλασέ του Κατσιάβα, ενώ εν συνεχεία έπεσε στα πόδια του Βαλαβάνη και έσωσε.

Εν τέλει στο 85′ ο Παπαγεωργίου με κοντινό πλασέ έπειτα από πάσα του Σουφλέρη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να πετύχει έτσι η Ακαδημία την σπουδαία νίκη.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Γιαννούλας, Δημόπουλος (46′ Αλμυριώτης), Δημακόπουλος, Μπατζράμι (46′ Σουφλέρης), Βαλαβάνης, Παπακωνσταντίνου (35′ Ζαφειρούλης), Κατσιάβας, Τζιτζιφλής, Δημουλάς Δημήτρης (46′ Δημουλάς Σωκράτης), Παπαγεωργίου.´

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ρόφαλης, Σακελλαρίου Κ., Χαμορούσος, Τριανταφύλλου, Ξυνογαλάς, Δημουλάς, Σαλής, Λεβέντης (65′ Μαυρομύτης), Μπανιάς, Σουλιώτης, Καρακικές.