Τροχαίο με τραυματισμό γυναίκας στο δρόμο Καρδίτσα – “Δέλτα”

Σύγκρουση οχημάτων είχαμε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δρόμο Καρδίτσα – “Δέλτα” (3ο χλμ) με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας και τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ακόμα ανδρών, οδηγών των αυτοκινήτων.

 Ειδικότερα σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το τροχαίο σημειώθηκε στις 14:10 μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας και μετά από αναστροφή που επιχείρησε το πρώτο από αυτά.

Στο ένα όχημα οδηγός ήταν ένας νεαρός άνδρας ηλικίας 19 ετών ενώ στο άλλο όχημα όπου είχαμε και τον σοβαρό τραυματισμό  58χρονης γυναίκας οδηγός ήταν ένας 58χρονος Γερμανός. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η γυναίκα θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Λάρισας καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ο 19χρονος και ο 58χρονος άνδρας έχουν ελαφρά τραύματα και παραμένουν για πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η τροχαία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που προχώρησαν στις απαιτούμενες ενέργειες για τη μεταφορά της τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο Καρδίτσας την διευθέτηση της κυκλοφορίας καθώς και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Η Τροχαία Καρδίτσας διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: Karditsalive.net