Κέλλας: Οι ελληνικές επιχειρήσεις στυλοβάτες της οικονομίας

«Δέκα σχεδόν χρόνια μετά την δίνη στην οποία βυθίστηκε η χώρα, η ακυβερνησία των ιδεοληπτικών εταίρων εξακολουθεί να παραπλανά τους πάντες.

Έχει φτάσει πλέον ο καιρός για μια ουσιαστική πολιτική αλλαγή, η οποία θα σηματοδοτήσει την αλλαγή κατεύθυνσης της οικονομίας και την άρση όλων εκείνων των εμποδίων, που στερούν από τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής εξωστρεφούς πολιτικής».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από το μήνυμα του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, που λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί στην εκδήλωση, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη τουΔιοικητικού Συμβουλίου του ΣΘΕΒ για την έμπρακτη στήριξή τους στην ελληνική οικονομία, παρά την εχθρική κυβερνητική πολιτική, επεσήμανε:

«Την ώρα που όλοι εσείς, δίνετε καθημερινά τον αγώνα για να μείνετε όρθιοι, η υπερφορολόγησηκαι η γραφειοκρατία, καθιστούν την έννοια του επιχειρείν απαγορευμένη λέξη».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, σχετικά με την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, που ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση, ανέφερε:

«Από τη μια οι κυβερνητικοί παράγοντες θέλουν να εμφανίζουν πως τα βάσανα τελειώνουν για τους Έλληνες και από την άλλη ο δικός τους Υπουργός Οικονομικών, μιλώντας για διαρκή επιτήρηση από τους ευρωπαϊκούς ,  και όχι μόνο, θεσμούς, αποκαλύπτει ουσιαστικά πως δεν μπορούμε να μιλάμε για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

Η χώρα βαδίζει απροετοίμαστη και χωρίς να γνωρίζει κανείς το αναπτυξιακό πρόγραμμα της κυβέρνησης μετά τον Αύγουστο.

Η κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, δεν μας αξίζει και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Η επόμενη μέρα είναι κοντά και θα είναι καλύτερη για όλους τους Έλληνες».