Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Ολυμπιακό

Με ήττα αποχαιρέτησε την έδρα του για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας ο Ολυμπιακός Αμπελιάς καθώς έχασε με σκορ 0-1 από τον Αμπελωνιακό στα πλαίσια της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής.
Έτσι οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στους 46 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Ακαδημίας Τυρνάβου.
Στα της αναμέτρησης το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου.

 


Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 20′ όταν ο Τσετιροκλής από πλευράς Αμπελωνιακού έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Δομανόλδος έκανε το σουτ από τα πλάγια μέσα στην περιοχή με τον Βραζιτίκο να διώχνει σε κόρνερ.


Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους όταν ο Αλεξανδρής βρέθηκε απέναντι από τον Μαγαζιώτη με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να κάνει εντυπωσιακή διπλή επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Ο Ολυμπιακός είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Δομανόλδο, Μιστάκου και Σερίφη δίχως όμως να φτάσει με αξιώσεις σε κάποια τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης ανέβηκε με τον Αμπελωνιακό να έχει τον έλεγχο και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν χώρους στην αντεπίθεση.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους όταν στο 53′ ο Ψύρρας προσπάθησε να νικήσει τον Μαγαζιώτη με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να μπλοκάρει σταθερά.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γεωργούλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε και το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 67′ ο Μαγαζιώτης κράτησε και πάλι το μηδέν όταν ο Τσετιροκλής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ψύρρας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έκανε και το δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων να διώχνει εντυπωσιακά.

 

Στο 75′ ο Σουλτούκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή δοκίμασε να νικήσει τον Βραζιτίκο με τον κιπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει με υπερένταση.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρο στην αντεπίθεση, ο Αλεξανδρής κέρδισε την κόντρα και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μαγαζιώτη για το 0-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση όμως σε δύο περιπτώσεις οι Βέης και Σουλτούκης δεν κατάφεραν να βρουν στόχο και έτσι παρέμεινε το 0-1.

Οι Συνθέσεις


Ολυμπιακός Αμπελιάς ( Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Λαζαρίδης (85′ Καρτσαμπάς), Ζιούστης (78′ Ζαφειρούλης), Κριεμάδης, Κιούσης (68′ Βέης), Βασιλειάδης, Κουρμπάτι, Μιστάκου, Σερίφης, Γεωργούλας, Δομανόλδος (60′ Σουλτούκης).

Αμπελωνιακός: Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουδούλης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Αλεξανδρής, Βούκιας, Χατζούλης, Τσετιροκλής, Ψύρρας.
Έπαιξαν και οι: Ελευθέρογλου, Κοντογεώργος, Σουμπάσης, Καριλίδης.