Ηλία Σουφλιά: “Υπηρετώ χρόνια την παράταξη με γνώμονα την ενότητα”

Ο υποψήφιος για την προεδρία στη ΝΟΔΕ Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς με δήλωση του αναφέρει τους λόγους που αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητα του για τις εσωκομματικές εκλογές της 13 Μαϊού.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση:

“Η απόφασή μου να συμμετέχω στις εσωκομματικές, έχει αφετηρία την πίστη μου στις αξίες του κόμματος και το σεβασμό στα μέλη του που το υπηρετούν άδολα.

Η προκήρυξη των εκλογών σήμαινε για εμένα ότι, ο Πρόεδρος καλεί να συνεχίσουμε να είμαστε το κόμμα των Δημοκρατικών διαδικασιών πάντα ανοιχτό στη κοινωνία.

Είμαι υποψήφιος, διότι αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω εξίσου καλά με οποιοδήποτε μέλος, ώστε να κριθώ από τον Νεοδημοκράτη και όχι από «διαδικασίες», μεθοδεύσεις ή αποκλεισμούς.

Έχουμε μπροστά μας 15 ημέρες, ώστε να εκφράσουμε απόψεις, λογικές, επιχειρήματα, σχέδια και για αυτά να αξιολογηθούμε από τα μέλη.

Υπηρετώ χρόνια την παράταξη με γνώμονα την ενότητα και με αυτή τη λογική θα πορευτώ και σε αυτή την διαδικασία.

Δεν έχω να μοιράσω τίποτα με κανέναν Νεοδημοκράτη, πολύ δε περισσότερο με εκείνους  που στην παρούσα φάση είναι υποψήφιοι για οποιοδήποτε αξίωμα.

Εύχομαι όλοι μαζί να συνθέσουμε μία δυναμική ομάδα, που θα σεβαστεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θα αφουγκραστεί την αγωνία του Έλληνα, θα υπηρετήσει τις αρχές και τις αξίες της παράταξης και θα αγωνιστεί για την νίκη της  στις μελλοντικές εκλογές.

Οι εσωκομματικές, δεν αποτελούν πεδίο «φτηνών» αντιπαραθέσεων και σκοπιμοτήτων, ούτε προσώπων αλλά ούτε και μηχανισμών.

Είναι η καταστατική διαδικασία όπου ο περήφανος Νεοδημοκράτης εκφράζεται για το σπίτι του.”