Τρίποντο χρυσάφι για την Ακαδημία Φαρσάλων

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 2 -4 πέτυχε η ομάδα της Ακαδημία Φαρσάλων στο γήπεδο του Θεσσαλικού απέναντι στην τοπική ομάδα της Χαραυγής. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το χρυσό τρίποντο, σε συνδυασμό με την ήττα της Μάνδρας από τον Παναγροτικό, που τους φέρνει σε απόσταση αναπνοής μόλις δυο βαθμούς πίσω από την σωτηρία για την Β’ ΕΠΣΛ κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ζεστά και μόλις στο 5’ ο Βαρσάμης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γιαννούλα.

Στο 13’ η Ακαδημία θα κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τζιτζηφλής ο οποίος με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ.

Στο 27’ ο Γιαννολόπουλος σε ένα γκολ αντιγραφή με το πρώτο, διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του Αρίστου Παπαγεωργίου.

Στο 40’ έπειτα από ασίστ μπαλιά του Τζιτζιφλή, θα βγάλει τον Κατσιάβα στην πλάτη της άμυνας της Χαραυγής και αυτός με υποδειγματικό πλασέ θα κάνει το 0 – 3. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα, με σουτ βολίδα θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Τζιαφέτα.

Και ενώ όλα έδειχναν οτι η Ακαδημία θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στο 59’ ο Παππάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα νικήσει τον Γιαννούλα και θα μειώσει σε 1 – 3

Στο 60’ ο Σκοτεινιώτης πολύ γρήγορα θα βάλει του γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι, θα πάρει πανέμορφη πάσα στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο πλασέ θα κάνει το 2-3.

Στο 82’ μετά από λάθος της άμυνας της Χαραυγής ο Κατσιάβας θα περάσει και τον κίπερ και θα κάνει το 2-4.

Στο 90’ ο Σκοτεινιωτής θα πιάσει σουτ βολίδα ο Γιαννούλας θα πει όχι σε αυτήν την φιλόδοξη προσπάθεια. Το τελικό σφύριγμα της λήξης θα δώσει τρεις βαθμούς χρυσάφι στην Ακαδημία για παραμονή στην κατηγορία.

Οι Συνθέσεις

Χαραυγή (Παππάς): Τζιαφέτας, Βαρσάμης, Πούλιος, Παππάς, Γκουτζαμπασούλης (45′ Θεοχάρης Κ-Π), Γεράσης, Ζυγούρης, Σκοτεινιώτης, Μαλάκης, Χατζηκαμαγιάννης, Υμεραι (Θεοχάρης Δ-Μ).

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Γιαννούλας, Δημακόπουλος, Ντινιαρόπουλος, Γιαννολόπουλος, Βαλαβάνης, Ζαφειρούλης (60′ Παπαγεωργίου), Δημουλάς Σωκράτης, Μπασδράμης, Δημουλάς Δημήτρης, Τσιτζιφλής(80′ Βερβέρας), Κατσιάβας (87′ Βαγγελός).

Τριπλέτα: Ντελέζος, Τάνας, Ντανταλής