Δήλωση Γ. Αγγελακόπουλου για την υποψηφιότητα στη ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων

Ο δικηγόρος Γιώργος Αγγελακόπουλος έκανε την εξής δήλωση στην “Ε” για την υποψηφιότητα στη ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων.

“Αποφάσισα να κατέλθω σαν υποψήφιος πρόεδρος στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Φαρσάλων, κρίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης για τον τόπο. Μία κατάσταση που μόνο μία κυβέρνηση της ΝΔ μπορεί να αντιμετωπίσει.

Επειδή η ΝΔ είναι πλέον η ελπίδα όχι μόνο των δημοκρατών, αλλά και των άλλων σωφρόνων Ελλήνων, πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όλοι οι φορείς του κόμματος, όπως είναι και η ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων.

Δυστυχώς, η ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων την περασμένη διετία περιήλθε σε τελματώδη κατάσταση, διότι ποτέ δεν ανταποκρίθηκε στην αποστολή της.

Διότι η ΔΗΜΤΟ είναι ένας κομματικός οργανισμός και πρέπει να υπερασπίζεται και να προάγει τις αρχές και τις αξίες του κόμματος, αλλά και να παράγει πολιτική.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει αυτοί που ασχολούνται με την ΔΗΜΤΟ και κυρίως οι επικεφαλής να ξέρουν, να θέλουν και να μπορούν. Διότι η δράση της ΔΗΜΤΟ Φαρσάλων την περασμένη διετία, περιορίζεται σε δύο ανεπιτυχείς συγκεντρώσεις, ψυχαγωγικές στα καφέ της πόλης.

Καλώ όλους τους ψηφοφόρους νεοδημοκράτες να ψηφίσουν με αξιοκρατικά κριτήρια και με γνώμονα το τι επιβάλλει το συμφέρον της παράταξης και να αγνοήσουν και τον φιλόδωρο οργανισμό ο οποίος ήδη άρχισε τις αλχημείες.”