Χορταστικό διπλό για την Υπέρεια, στην έδρα του Διλόφου!

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με επτά τέρματα η Δόξα Υπέρειας πήρε το τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Άρη Διλόφου με σκορ 3-4.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10′ με όμορφο πλασέ του Γεωργολόπουλου, έπειτα από πάσα του Πολύζου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση ένα τέταρτο αργότερα όταν ο Δημουλάς έκανε την σέντρα και οι αμυντικοί της Δόξας στην προσπάθεια τους να διώξουν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος τους.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Κερμελίδης με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με το 1-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Δέκα λεπτά έπειτα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γεωργολόπουλος με πλασέ και πάλι πέτυχε το 1-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φουστάνα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Λεβέντης.

Ο Άρης στο 68′ έμεινε με παίκτη λιγότερο ελέω αποβολής του Συργκάνη με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου.

Η Δόξα πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στο 80′ με σκόρερ τον Κερμελίδη με δυνατό σουτ και πάλι έξω από την περιοχή.

Το τελικό 3-4 πέτυχε ο Φουστάνας με όμορφο μακρινό σουτ έπειτα από ασσίστ του Σαλή στο 85′.
Στα εναπομείναντα λεπτά ο Άρης πίεσε δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει την ισοφάριση.

Η Δόξα πέτυχε και δύο τέρματα με τον Πολύζο όμως ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Οι άνθρωποι της Δόξας Υπέρειας ευχαριστούν τους ανθρώπους του Άρη Διλόφου για την άψογη φιλοξενία τους.

Σύσσωμη η ομάδα του Άρη Διλόφου εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Καρακώστα ο οποίος είχε ένα εργατικό ατύχημα.

Οι Συνθέσεις

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Ξυνογαλάς, Μπανιάς, Σακελλαρίου, Χαμορούσος, Συργκάνης, Καραχάλιας (80′ Καρακικές), Φουστάνας, Λεβέντης (82′ Μαυρομύτης), Δημουλάς, Σαλής.

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Μωυσίαδης, Τσιούρης Γ., Τσιούρης Ν., Δημητρίου Απ. (75′ Ατόσογλου), Δημητρίου Θ, Τραμπάκουλος, Τσακουρίδης, Κερμελίδης (85′ Σκαντζούρης) Πολύζος, Κέτσι, Γεωργολόπουλος.