“Άσσος” τριάδας για τον Ατρόμητο Βαμβακούς!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς κατάφερε να πάρει τον άσσο στο ντέρμπι της τρίτης θέσης κόντρα στον Ιπποκράτη με σκορ 3-1 και έτσι έφτασε τους 41 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 3η θέση του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακρή στο 20′, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τασιόπουλος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές καλές στιγμές στο πρώτο ημίωρο με τους Μουτκανάς, Τασιόπουλο και Στεργιόπουλο.

Μάλιστα στο 5′ ο Μουτκανάς έκανε όμορφη σέντρα ο Τασιόπουλος πέτυχε γκολ με κεφαλιά όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ με τους ανθρώπους του Ατρομήτου να διαμαρτύρονται έντονα για την συγκεκριμένη απόφαση.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ισοφάριση στο 64′ με ευστόχη εκτέλεση πέναλτι.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Ατρόμητος ο οποίος πίεζε ώστε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα κατάφερε να πετύχει το 2-1, όταν ο Χρόνης είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του λέει όχι όμως ο Τασιόπουλος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Βαγγέλης Αρσενόπουλος έπειτα από κάθετη πάσα του Βόπη, αφότου πρώτα πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια καλή στιγμή με τον Χρόνη ο οποίος αστόχησε από θέση τετ α τετ στο 90′.

Διακριθέντες από πλευράς Ατρομήτου ήταν οι Βόπης και Στεργιόπουλος, όπου στον χώρο του κέντρου έλεγχαν απολύτως τον ρυθμό του αγώνα.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος Βασίλης (65′ Μπερσιάνης Γ), Βασιλόπουλος, Μακρής, Φλώρος, Μουτκανάς, Βόπης, Παπαδόπουλος (60′ Χρόνης), Ξυνογαλάς (65′ Αρσενόπουλος Βαγγέλης), Στεργιόπουλος Χρ. (65′ Τριανταφύλλου Θ.), Τασιόπουλος.