Ανατρεπτικός άσσος για την Αναγέννηση κόντρα στον ΑΟ Ναρθακίου

Η Αναγέννηση Φαρσάλων βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στον ΑΟ Ναρθακίου όμως με δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης κατάφερε να φέρει τούμπα την αναμέτρηση και να πάρει την νίκη με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και με αρκετό θέαμα και από τις δύο ομάδες.

Έτσι η Αναγέννηση έφτασε τους 38 πόντους και βρίσκεται στην 5η θέση ενώ ο ΑΟ Ναρθακίου παρέμεινε στους 23 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Παλαμίδα καθώς στο 8′ ο Μισαηλίδης πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα σε αυτό το τέρμα καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Κούμρια εκμεταλλεύτηκε την κακή συννενόηση άμυνας και Αποστολάκη και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού όταν ο Γιαντσίδης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή κεραυνοβόλησε τον Παλαμίδα για το 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν δύο καλές στιγμές με τους Αγγελάκοπουλο και Πατσιούρα όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Αποστολάκης έσωσε την εστία του.

Εν τέλει στο 75′ ο Κούμρια εκτέλεσε το φάουλ και ο Χρήστος Ζαγγανάς με σουτ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να πετύχει έτσι την ισοφάριση εκ νέου.

Την ολική ανατροπή για την Αναγέννηση πέτυχε στο 82′ ο Μαλέσκα με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χρήστου Ζαγγανά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολάκη για το τελικό 3-2.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Β., Ρούμπας, Αρβανιτοζήσης Γ., Μαλέσκα, Αγγελακόπουλος, Ζαγγανάς Χρ. (90+1 Σακκάς) Πατσιούρας, Κουκουτής (65′ λ.τ. Θεοχαρόπουλος), Μουτκανάς, Κούμρια (88′ Γιαχνής), Ζαγγανάς Κ.

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Καπετάνος, Λελεντζής Στ., Λελεντζής Θ., Μπουλούτσος, Ασλανίδης (55′ Τσούλης Δ.), Κόκκαλης, Μισαηλίδης, Κατσικόπουλος, Γιαντσίδης Μανταλιάς.