Ραβιόλια αλά κρέμ με μπέικον και μανιτάρια

Κλασική “Αλά κρέμ που λατρεύουν όλοι. Διαχρονική και σταθερή αξία για πολλούς από εσάς.

Υλικά

  • 1 πακέτο ραβιόλια ή τορτελίνια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια
  • 100 γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 150 ml. κρέμα γάλακτος
  • 100 γρ. τριμμένο τυρί (γκούντα ή τσένταρ)
  • Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Βήματα

  • Βράζουμε ζυμαρικά μας.
  • Σε ένα μεγάλο και βαθύ κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε καλά μέχρι να φύγει όλη τους η υγρασία μετά προσθέτουμε το μπέικον και τα σοτάρουμε μαζί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
  • Πριν πάρει βράση η κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα ζυμαρικά που έχουμε επιλέξει και ανακατεύουμε.
  • Σβήνουμε και προσθέτουμε το τυρί που επίσης έχουμε επιλέξει, φρεσκοσπασμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Για περισσότερες ανάλογες συνταγές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα pasmageirevontas.gr