Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια έχουμε το Σαββατοκύριακο 28/29 Απριλίου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Νομού Λάρισας.

Αναφορικά με τις ομάδες της Επαρχίας μας αρχικά στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έπειτα από την ήττα κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου έχασε το… “τρένο” των πλέι οφ της ανόδου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 7η θέση με 46 βαθμούς και στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 17:00 τον Αμπελωνιακό ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση με 58 πόντους στο γήπεδο της Αμπελιάς.

Στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας τώρα ο τέταρτος της βαθμολογίας Ατρόμητος Βαμβακούς με 38 πόντους, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Ναρθακίου αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Ιπποκράτη η οποία βρίσκεται στην 3η θέση με 41 βαθμούς.

Η πέμπτη της βαθμολογίας Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία έχει 35 βαθμούς έπειτα από την ισοπαλία στην έδρα της με την Αναγέννηση Ζαππείου αντιμετωπίζει εντός έδρας εκ νέου τον ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος βρίσκεται στην 9η θέση με 23 βαθμούς και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Ατρόμητο Βαμβακούς στο πρώτο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής.

Το άλλο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Δίλοφο Φαρσάλων εκεί όπου ο τοπικός Άρης ο οποίος βρίσκεται στην 10η θέση με 23 βαθμούς και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα, από την ομάδα της Ραχούλας αντιμετωπίζει την Δόξα Υπέρειας η οποία βρίσκεται στην 8η θέση με 27 βαθμούς και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το εντός έδρας τρίποντο κόντρα στην Χαραυγή.

Η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων η οποία δίνει την μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία και βρίσκεται στην 13η θέση με 9 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Χαραυγής η οποία βρίσκεται στην 14η θέση με έναν βαθμό λιγότερο.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 17:30.