Ετήσια συνέλευση του ΣΘΕΒ

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην αίθουσα «Αχιλλέας» του Ξενοδοχείου «Larissa Imperial»  (Φαρσάλων 182).

Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου θα ξεκινήσουν στις 18.00 σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης.

Στη συνέχεια και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η Ανοικτή Συνέλευση με ομιλίες, του Εκπροσώπου της Κυβέρνησης Γ.Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόη Λαμπριανίδη, του Εκπροσώπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Γ.Γ. Κ.Ο., Βουλευτή, κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα, του Ευρωβουλευτή «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ», κ. Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς και του Προέδρου ΣΘΕΒ, κ. Αχιλλέα Νταβέλη.

Χαιρετισμό στην συνέλευση θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, ο Εκπρόσωπος Προέδρου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ”  Βουλευτής, κ. Κώστας Μπαργιώτας καθώς και ο Chief Economist του ΣΕΒ κ. Μιχάλης Μασουράκης.

Στο τέλος της συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση του Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρη Μπουραντά καθώς και των εξαγωγικών επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ.

Χορηγοί στην Ετήσια Συνέλευση θα είναι η ALFA WOOD AΕΒE, η INTERAMERICAN, η INTERCOM FOODS ΑΕ, η Παπαδόπουλος BMW AE και η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, με την ευγενική υποστήριξη της METEORO WINES – ΤΣΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. .

_____________________________________________________________

ΑΠ 99, 27/4/2018

Πληροφορίες: γραφεία ΣΘΕΒ, τηλ. 2410555507

Η  ανοικτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 μπορεί να καλυφθεί από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους.