To Instagram επιτρέπει πλέον το μαζικό upload στα Stories

Με τη νέα ενημέρωση του Instagram για συσκευές Android (σύντομα και για το iOS) γίνεται πλέον εφικτό να ανεβάζεις ταυτόχρονα έως και 10 φωτογραφίες ή βίντεο στα Instagram Stories.

Το Instagram προχωρά σε νέες αλλαγές και παρουσιάζει την νέα ενημερωμένη εφαρμογή με βελτιώσεις που προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να ανεβάζει γρήγορα και μαζικά φωτογραφίες ή βίντεο από το αρχείο της συσκευής στα Instagram Stories. Η αναβάθμιση δίνει νέες δυνατότητες στη δημιουργία πιο πλούσιων ιστοριών από το χρήστη.

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να επιλέγουν το μαζικό ανέβασμα πολλαπλών φωτογραφιών και βίντεο σε κάθε ιστορία που θέλουν να μοιράσουν με τους οπαδούς τους. Θα μπορούν επίσης να προετοιμάζουν τις ιστορίες τους, να βλέπουν μια προεπισκόπηση και στη συνέχεια να τις ανεβάζουν κανονικά στο προφίλ τους.

Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη. O χρήστης επιλέγει το ανέβασμα ενός αρχείου και στη συνέχεια ένα νέο εικονίδιο εμφανίζεται πάνω δεξιά της οθόνης.

Μέσω αυτού μπορείτε να επιλέξετε έως και 10 φωτογραφίες ή βίντεο από την συσκευή συσκευών για κάθε ιστορία που θέλετε να δημιουργήσετε. Στην οθόνη επεξεργασίας μπορεί να γίνει προεπισκόπηση σε όλα τα αρχεία που υπάρχουν σε μια ιστορία, ενώ μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε ένα ξεχωριστά με αυτοκολλητάκια, κείμενα, σχέδια, την τοποθεσία και ό,τι άλλο θελήσετε από τα εργαλεία του Instagram.

Το Instagram διευκολύνει επίσης την προσθήκη ενός αυτοκόλλητου τοποθεσίας σε μια ιστορία, προτείνοντας αυτόματα σχετικές θέσεις απευθείας μέσα από το μενού των αυτοκόλλητων ετικετών.

Μέχρι τώρα, η προσθήκη ενός αυτοκόλλητου τοποθεσίας ήταν μια διαδικασία δύο σταδίων που περιελάμβανε το άνοιγμα του μενού αυτοκόλλητων ετικετών, πατώντας στο αυτοκόλλητο «Τοποθεσία» (Location) και στη συνέχεια επιλέγοντας τη θέση που αναζητούσατε. Σίγουρα πρόκειται για μια διαφορά που δεν θα αλλάξει τη ζωή μας στο φωτογραφικό δίκτυο, αλλά σίγουρα θα κάνει αυτοκόλλητα τοποθεσίας πολύ πιο εύκολα στη χρήση τους.   Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα Instagram επέτρεψε τελικά στους χρήστες να κατεβάζουν και να εξάγουν το περιεχόμενό τους, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο, ιστοριών, σχολίων και μηνυμάτων.

Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε όλα τα δεδομένα σας από την πλατφόρμα και το Instagram θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα σύνδεσμο λήψης μόλις καταφέρει να συγκεντρώσει τα πάντα σε ένα ενιαίο αρχείο.   Προς το παρόν, το εργαλείο υπάρχει μόνο στην εφαρμογή του Instagram για τον Ιστό, αλλά η υποστήριξη για τις εφαρμογές Android και iOS βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: lifo.gr