Τίτλος: Προβάδισμα νίκης η Άρσεναλ

Το Γιουρόπα Λιγκ παίρνει σήμερα τη “σκυτάλη” από το Τσάμπιονς Λιγκ, με τους δύο ημιτελικούς, Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης και Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ, να κυριαρχούν στο κουπόνι της Πέμπτης. Αμφότερα τα παιχνίδια θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, όπως επίσης και η τέταρτη αναμέτρηση της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Tipbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Άρσεναλ με κάλυψη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την αναμέτρηση Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Το Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί για αμφότερες την ευκαιρία να κατακτήσουν ένα τρόπαιο φέτος, ενώ για τους “κανονιέρηδες” είναι η διέξοδός τους προς το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μια και δύσκολα θα τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής. Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζουν ότι για να αυξήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στον τελικό, οφείλουν να πάρουν σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, οι Μαδριλένοι, από την άλλη πλευρά, δεν βγάζουν την ίδια δυναμική μακριά από το γήπεδό τους και θα στηρίξουμε την Άρσεναλ. Θα πάρουμε, ωστόσο, και την κάλυψη του Draw No Bet, προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο. 1 DNB, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Combo στη Μασσαλία

Συνεχίζουμε με τον έτερο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ. Λίγοι περίμεναν ότι αυτές οι δύο ομάδες θα φτάσουν τόσο μακριά, να όμως που τα κατάφεραν και βρίσκονται έναν βήμα πριν από τον τελικό. Οι Μασσαλοί είναι ισχυροί στο γήπεδό τους, το “Βελοντρόμ” αποτελεί μία “σκληρή” έδρα για κάθε αντίπαλο, πόσω μάλλον για την αξιόλογη, αλλά άπειρη Σάλτσμπουργκ. Η γαλλική ομάδα έχει το προβάδισμα σήμερα, καθώς πέρα από το γεγονός ότι αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της, διανύει και περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Θεωρούμε ότι θα πάρει τη νίκη, αλλά ταυτόχρονα το σκορ δε θα ξεφύγει πολύ και θα πάμε με τον “άσσο” σε συνδυασμό με το Under 4.5 γκολ σε απόδοση 2.15.

Εμπιστοσύνη στην Ζαλγκίρις

Ολοκληρώνουμε με Ευρωλίγκα και τον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός. Οι Λιθουανοί έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final 4. Την προηγούμενη εβδομάδα κατόρθωσαν να πάρουν μία νίκη στο ΣΕΦ, ενώ την Τρίτη (24/04), στο πρώτο ματς στη “Zalgirio Arena” δεν άφησαν παρά ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στην ελληνική ομάδα και επιβλήθηκαν με 80-60, με αποτέλεσμα να προηγούνται με 2-1 στη σειρά και να απέχουν ένα ροζ φύλλο αγώνα από το Βελιγράδι. Στο παρελθόν οι Πειραιώτες έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή όταν αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο φέτος η κατάσταση είναι διαφορετική. Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτισιους έχουν αποδώσει καλύτερο μπάσκετ μέχρι στιγμής, είναι άπαντες υγιείς, κάτι που δεν ισχύει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού με τους πολλούς τραυματίες, και επιλογή μας θα αποτελέσει η Ζαλγκίρις με -4.5, σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.