Κέλλας: Απέναντι μας ο ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την παρουσία του στη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΣ ΝΔ Ν. Λάρισας, ο αν.Τομεάρχης Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτωντης ΝΔ, βουλευτής Λαρίσης κ. Χρήστος Κέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στελέχη, μέλη και φίλοι της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της ΝΔ, μέσα από πρωτόγνωρες, δημοκρατικές και ανοιχτές διαδικασίες εξέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρόεδρο της ΝΔ. Ακολούθησε το συνέδριο του κόμματός μας και η ψήφιση ενός σύγχρονου καταστατικού, το οποίο ανταποκρίνεται στις συνθήκες της εποχής.

Με βάση αυτό το καταστατικό και όσα ορίζει, προχωρούμε, στις 13 Μαΐου στην εκλογή νέων οργάνων, με στόχο ένα κόμμα πιο δημοκρατικό, πιο ανοιχτό στην κοινωνία, πιο έτοιμο για τη μεγάλη μάχη που θα σηματοδοτήσει την πολιτική αλλαγή και την οριστική ήττα των ιδεοληψιών και του λαϊκισμού, που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Καλώ όλα τα μέλη της ΝΔ -σε πνεύμα ενότητας και χωρίς αντιπαραθέσεις-να προσέλθουν στις κάλπες ,ώστε να ενισχύσουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες της επόμενης εκλογικής, κρίσιμης, μάχης.

Χωρίς να έχουμε μεταξύ μας να χωρίσουμε τίποτα, ετοιμαζόμαστε να δώσουμε τον αγώνα για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Καλώ όλους όσους πιστεύουν στον αγώνα αυτό να συναντηθούμε μέσα από τις εσωκομματικές μας διαδικασίες, για να δημιουργήσουμε ένα δημοκρατικό μέτωπο απέναντι σε αυτούς που έχουν σημαία τους το ψέμα και πρακτική τους την πολιτική εξαπάτηση των Ελλήνων.

Καλώ τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες για μια ακόμη φορά στην πρώτη γραμμή μιας μεγάλης εθνικής μάχης.

Γιατί το αύριο της χώρας το γράφουμε με τα δικά μας χέρια»