Ενημερωτική ημερίδα για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR διοργανώνει το επιμελητήριο Λάρισας

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων GDPR (Ε.Ε 2016/679) που τίθεται σε εφαρμογή την 25/5/2018, διοργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας.

Με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ψηφίσθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 16 Απριλίου 2016, οι επιχειρήσεις που θα διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα οφείλουν έως τις 25 Μαΐου 2018 να προσαρμοστούν πλήρως. Οι εξελίξεις είναι άμεσες και απαιτητές, καθώς απαιτείται ετοιμότητα των στελεχών που θα αναλάβουν το ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων / Data Protection Officer.

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Λάρισας (2ος όροφος) την Πέμπτη 26/4 και ώρες 18:00-21:00.

Εισηγητές της εκδήλωσης θα είναι οι

ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ Δικηγόρος LL.M. (London School of Economics), με ειδίκευση στο χρηματοπιστωτικό, εμπορικό και δημόσιο δίκαιο.
ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Λέκτορας Τμήματος Νομικής, Σχολής Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου FREDERICK στην Κύπρο, Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος του Μοντέλου Προσομοίωσης Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, υπό τον τίτλο FREDMUN (Frederick Model  United Nations).

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους τους επιχειρηματίες και τα στελέχη των επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Λάρισας.