Άνοδος για την Νίκη Κρήνης στη Β’ ΕΠΣΛ

Η Νίκη Κρήνης βρίσκεται στον έβδομο ουρανό καθώς το συγκρότημα του Σάκη Τσιάρα έσπασε το αήττητο της πρωτοπόρου Φορτούνα Κουτσόχερου, κέρδισε με 1-0 στην έδρα της και κατάφερε να πετύχει αυτό που προσπάθησε όλη την σεζόν καθώς βρίσκεται στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία, όντας δεύτερη παίρνοντας την πολυπόθητη άνοδο σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και δυνατό πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι μπλε συγκεκριμένα έφτασαν τους 34 βαθμούς και τερμάτισαν στην δεύτερη και προνομιούχο θέση.
Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 32′ με εύστοχο πλασέ ο Πετρόπουλος έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό ανάμεσα στους Τσιάρα και Τσανάκα και όμορφη πάσα του τελευταίου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Νίκη έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 68′ όταν αρχικά το σουτ του Πετρόπουλου μέσα από την περιοχή βρήκε στους αμυντικούς εν συνεχεία ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος έκανε το σουτ το οποίο κόντραρε η μπάλα κατέληξε στον Τσιάρα ο οποίος δοκίμασε επίσης με σουτ να την στείλει στα δίχτυα ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε με υπερένταση και στην επαναφορά το γύρισμα του Τσανάκα από πλάγια θέση πέρασε άουτ καθώς δεν κατάφερε κάποιος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με το σφύριγμα της λήξης όλη η ομάδα της Κρήνης έγινε ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας μπροστά στον κόσμο της την μεγάλη επιτυχία της ανόδου.

Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια με το… καθιερωμένο “μπουγέλο”.

Τέλος όλη η ομάδα της Νίκης Κρήνης γιόρτασε την άνοδο στο καφενείο του Βαΐου Αγγελακόπουλου στην Κρήνη, όπου έδωσαν το παρών η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές ώστε να γιορτάσουν την άνοδο.

 

Η Σύνθεση

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαδόπουλος, Αλεξανδράκης, Ζησόπουλος, Βάτσικας, Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ. (86′ Γακόπουλος), Πετρόπουλος (75′ Μαγαλιός) Μαργαριτόπουλος Κων., Τσιάρας Τσανάκας, Σελήνης.

Η Διοίκηση της Νίκης Κρήνης ευχαριστεί θερμά τους Μιχάλη Τσέντζο,Αποστόλη Γκουνταρόπουλο, Βαΐο Αγγελακόπουλο, Βασίλη Καραστέργιο και Δήμο Συρόπουλο, οι οποίοι προσέφεραν το τραπέζι για την άψογη εξυπηρέτηση και τα πολύ νόστιμα εδέσματα