Έκλεισε με νίκη και τέταρτος με μπροστάρη τον Μακρυγιάννη!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5′ κατάφερε να ανατρέψει την εικόνα της αναμέτρησης και με τον Μακρυγιάννη να σκοράρει δις, απέδρασε με το τρίποντο με σκορ 1-3, κλείνοντας έτσι την σεζόν στον πρώτο όμιλο της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας με νίκη και στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 πόντους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5′ όταν εκμεταλλεύτηκαν τον υπέρ τους δυνατό αέρα και με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξαν το σκορ.

Οι Χαλκιάδες πίεσαν για την ισοφάριση και στο 25′ ο Μακρυγιάννης με κεφαλιά ψαράκι έπειτα από όμορφη σέντρα του Κουτσόπουλου πέτυχε το 1-1.

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα με το “καλημέρα” του δεύτερου μέρους έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το τελικό 1-3 πέτυχε στο 72′ με πλασέ ο Νασιούλας.

Οι ροσονέρι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Αναγνώστου, Σδράλη και μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη όμως και στις τρεις περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του Μαχητή έδιωξε εντυπωσιακά.

Ενώ στο 88′ ο Σδράλης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι της Τερψιθέας και έτσι παρέμεινε το 1-3.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Κυριάκου, Γκόγκας, Ζαχόπουλος, Στεφανίδης (60′ Σδράλης), Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Κουτσόπουλος, Λαζαρίδης Ηλίας (46′ Αναγνώστου), Νασιούλας, Μακρυγιάννης.