Νικητής ο Ατρόμητος από την “άσπρη βούλα”

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα εν αντιθέσει με τον ΑΟ Ναρθακίου ο οποίος έχασε την δική του ευκαιρία από τα έντεκα βήματα και έτσι κατάφερε να κερδίσει με 0-1 το τοπικό ντέρμπι και έτσι απέδρασε με το διπλό από την έδρα του ΑΟ Ναρθακίου.

Έτσι οι μπλε έφτασαν τους 38 πόντους και βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ ο ΑΟΝ παρέμεινε στους 23 βαθμούς και την 9η θέση.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές όταν ο Σίσκος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των αμυντικών του Ατρομήτου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως ο Σακελλαρίου τον σταμάτησε και τις δύο φορές.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος απείλησαν με κύριο εκφραστή τον Μουτκανά ο οποίος αρχικά έκανε όμορφη σέντρα για τον Φλώρο με το πλασέ του τελευταίου να διώχνει εξ επαφής ο Αποστολάκης.

Ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε την σέντρα με τον Τασιόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι.

Ενώ στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ο Μουτκανάς έκανε το δυνατό σουτ και ο Αποστολάκης έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος μέχρι το 75′ ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την μοναδική καλή στιγμή, όταν ο Βόπης εκτέλεσε το φάουλ με τον Τασιόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τον Αποστολάκη να διώχνει.

Στο 75′ ο Γιαντσίδης ανέτρεψε τον προσωπικό του αντίπαλο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακρής ο οποίος δεν λάθεψε και πέτυχε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μανταλιάς κέρδισε πέναλτι για λογαριασμό του ΑΟΝ.

Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα μόλις άουτ με αποτέλεσμα το 0-1 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Τριάντης): Αποστολάκης, Κατσικόπουλος, Μπουλούτσος, Γιαντσίδης, Λελεντζής Στ., Καπετάνος, Κόκκαλης, Μισαηλίδης, Λελεντζής Θ., Μανταλιάς, Σίσκος (70′ Νάκος).

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μακρής, Ξυνογαλάς, Αρσενόπουλος Βασίλης, Αρσενόπουλος Βαγγέλης (55′ Βόπης), Μορφογιάννης, Βασιλόπουλος, Μουτκανάς, Φλώρος, Στεργιόπουλος, Τασιόπουλος (80′ Τριανταφύλλου).