Ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην Νίκαια

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε στην Νίκαια, η Ακαδημία Φαρσάλων απέναντι στην ομάδα του Παναγροτικού.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, την νίκη αναζήτησαν και οι δύο ομάδες, για τους δικούς τους λόγους η καθεμία. Ο Παναγροτικός ώστε να βρίσκεται κοντά στην κορυφή από τον πρωτοπόρο, ενώ η Ακαδημία για να σώσει την παρτίδα της Β’ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Με αυτή την νίκη η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς, ενώ η Ακαδημία παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 9.

Στο 25ο λεπτό ο Χριστοδούλου θα βγει σε θέση τετ-α-τετ θα περάσει και τον τερματοφύλακα Αγγέλη, αλλά η μπάλα θα πλαγιοκοπήσει την τελευταία στιγμή και δεν θα καταφέρει να σκοράρει.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σώκος θα σουτάρει από κοντά με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο ημίωρο ο Τριανταφυλλόπουλος θα εκτελέσει το κόρνερ, η μπάλα θα πάει στο δεύτερο δοκάρι από κοντά ο Πανδρεμένος θα ανοίξει τον σκορ κάνοντας το 1 – 0 για τους γηπεδούχους.

Στο 38ο λεπτό ξανά Χριστοδούλου τετ α τετ θα αποκρούσει τελευταία στιγμή ο Αγγέλης.

Στο ημίχρονο ο προπονητής της Ακαδημίας Φαρσάλων προσπάθησε να ξυπνήσει τους παίκτες του και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο η μικροί θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο.

Αρχικά στο 55ο λεπτό Γιαννολόπουλος θα εκτελέσει φάουλ από τη δεξιά πτέρυγα με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Τα επόμενα 15 λεπτά και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να σκοράρουν αμφότερες με την Ακαδημία να βρίσκει τα δίχτυα στο 70ο λεπτό όταν ο Κατσιάβας θα φέρει την αναμέτρηση στα ίσια σκοράροντας έπειτα από παράλληλη πάσα του Βαλαβάνη.

Η χαρά όμως για τηνΑκαδημία δεν κράτησε πολύ, καθώς πέντε λεπτά αργότερα στο 75ο λεπτό, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Χριστόδουλου με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-1.

Στα τελευταία λεπτά η Ακαδημία θα προσπαθήσει να κερδίσει κάποιο βαθμό, ενώ η ομάδα της Νίκαιας να διατηρήσει την νίκη, εν τέλει με το σφύριγμα της λήξης οι γηπεδούχοι θα πανηγυρίσουν τους 3 βαθμούς, με σκορ 2-1.

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Τσατσαράς, Σώκος(87′ Πουρτσίδης), Σουπεκιώτης Ψαρούλης, Ντουρουντάκης(66′ Γεωργόπουλος), Πανδρεμένος, Σακελλαρίου,Τριανταφυλλόπουλος (90′ Γκερλιώτης), Χριστοδούλου, Γκατζούλης (84′ Παπακώστας), Καραφέριας

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Ντινιαρόπουλος, Γιαννούλας, Γιαννολόπουλος, Βαλαβάνης, Αλμυριώτης(81’ Ζαφειρούλης), Δημουλάς Σωκράτης (46′ Μπασδράμης), Σουφλέρης, Δημουλάς Δημήτρης, Παπακωνσταντίνου, Κατσιάβας

Τριπλέτα: Κακάνης, Μπλιώνας, Κουϊμτζής.