Ήττα στην Ραχούλα για τον ελλειπή Άρη

Ο Άρης Διλόφου γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 στην έδρα της Ραχούλας για τον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 5′ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Ενώ στο 20′ κατάφεραν με εύστοχο πλασέ να ανοίξουν το σκορ.

Τιποτα αξιόλογο δεν υπήρχε από την πλευρά του Άρη στο πρώτο μέρος, με μοναδική καλή στιγμή να είναι αυτή του 45′ όταν ο Καρακώστας έσπασε στον Μπανιά, αυτός άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το πλασέ όμως οι αμυντικοί της Ραχούλας έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο και η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη καταγράφηκε στο 80′ όταν ο Καρακώστας εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δημουλάς δεν κατάφερε να βρε την μπάλα από πολύ πλεονεκτική θέση.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση όμως στο 85′ το κόρνερ του Καρακώστα βρήκε το κεφάλι του Χαμορούσου η μπάλα βρήκε στην πλάτη ενός αμυντικού και πέρασε κόρνερ.

Ενώ στο 90′ από την σέντρα του Σαλή η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού και έτσι παρέμεινε το 1-0.

Η Σύνθεση

Η Σύνθεση Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Ξυνογαλάς, Χαμορούσος, Συργκάνης, Τριανταφύλλου, Μπανιάς, Δημουλάς, Καρακώστας Σαλής, Λεβέντης, Μαυρομύτης