Ισόπαλες Αναγέννηση Φαρσάλων και Ζαππείου στο Στάδιο

Ισοπαλία με σκορ 2-2 απέσπασε η Αναγέννηση Φαρσάλων στο γήπεδο της από την Αναγέννηση Ζαππείου, για την 21η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ, έπειτα από δυο γρήγορα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους.

Aρχικά στο 3′ λεπτό με διαγώνιο σουτ η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι του Παλαμίδα από σουτ του Kάουνα.

Στο 10’  έπειτα από αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Αναγέννησης Φαρσάλων, ο Οικονόμου με σουτ από κοντά θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 32’ ο ίδιος παίκτης θα πετύχει και δεύτερο τέρμα, έπειτα από αμυντικό λάθος του ο Γιάννη Αρβανιτοζήση.

Στο 34′ λεπτό ο Κώστας Ζαγκάνας με ωραίο σουτ θα βρει το κάθετο δοκάρι του Ζαππείου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα σκήπτρα των επιθέσεων και των ευκαιριών πήρε η Αναγέννηση Φαρσάλων.

Στο 60′ ο Μαλέσκα από κοντά μείωσε σε 1-2,  ενώ την ισοφάριση για τους γηπεδούχους θα πετύχει ο Χρήστος Ζαγκανάς στο 70′ λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο ίδιος παίκτης 6 λεπτά αργότερα θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα θα βρεθεί μόλις άουτ.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν πέναλτι σε ανατροπή του Πατσιούρα, φάση η οποία δεν θα σφυρίξει ο  ρέφερι της αναμέτρησης.

Στα εναπομείναντα λεπτά θα χάσουν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες για την επίτευξη κάποιου γκολ, με πρωταγωνιστή στο β΄μέρος την γηπεδούχο ομάδα.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Αγγελακόπουλος (46′ λτ Σακκάς), Μαλέσκα, Αρβανιτοζήσης, Ρούμπας, Πατσιούρας, Χρ. Ζαγκανάς, Κ. Ζαγκανάς, Κουκουτής (75′ Θεοχαρόπουλος), Κούμρια, Μουτκανάς

Αναγέννηση Ζαππείου (Κόντης):  Γκατζανάς, Φιλιππόπουλος, Κανακούδης, Μπουκόρος (85′ Φυτιλής), Ζαχαριάς, Τσιγάρας, Φυτιλής, Κάουνας, Χριστοδούλου, Πανταζής (72′ Καραγιάννης), Οικονόμου