Ανατρεπτικό τρίποντο για την Δόξα με “αγγλικό σκορ”!

Η Δόξα Υπέρειας ήταν πολύ ανώτερη στην αναμέτρηση με την Χαραυγή όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα δύο φορές, με τους αετούς να καταφέρνουν εν τέλει να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν το τρίποντο με σκορ 4-2.

Έτσι η Δόξα βρίσκεται στην 8η θέση με 27 βαθμούς στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και στο πρώτο ημίωρο έχασαν δύο καλές με τον Πολύζο ο οποίος αρχικά στο 25′ αστόχησε από θέση τετ α τετ. Στο 30 ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σε κόντρα επίθεση να ανοίξουν το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή με το 0-1 να παραμένει μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55′ με τον Τσακουρίδη να ευστοχεί έπειτα από σέντρα του Αποστόλη Δημητρίου.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παππάς έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει σε χέρι αμυντικού και την Χαραυγή να κερδίζει πέναλτι με το οποίο πέτυχε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ώστε να πετύχουν άμεσα την ισοφάριση και στο 70′ το κατάφεραν με τον Θανάση Δημητρίου να σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γκατζόγιας με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 3-2 πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή για την ομάδα του κ. Τσιτσιούμη.

Το τελικό 4-2 πέτυχε στο 85′ με κεφαλιά ο Πολύζος έπειτα από σέντρα του Τσακουρίδη.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιτσιούμης): Ατόσογλου, Τσιούρης Γ, Τσιούρης Ν, Τσούνη, Δημητρίου Απ. Δημητρίου Θ. Γκατζόγιας, Τραμπάκουλος , Καλφόγλου, Τσακουρίδης, Πολύζος.