Αποκαλύφθηκε το πιο δημοφιλές κόλπο του Κόπερφιλντ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστεί να βάλει ο διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ενώ ήδη αναγκάστηκε να αποκαλύψει σε δικαστήριο τα μυστικά ενός από τα πιο δημοφιλή ταχυδακτυλουργικά κόλπα του, έπειτα από αγωγή που δέχτηκε εξαιτίας του τραυματισμού ενός από τους συμμετέχοντες θεατές σε σόου του.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο 58χρονος Γκέβιν Κοξ, είχε πάει να δει το σόου του μάγου το 2013 στο Λας Βέγκας. Όταν τον κάλεσε στη σκηνή ο Κόπερφιλντ, για το κόλπο της εξαφάνισης, αυτός κατενθουσιάστηκε. Στη συνέχεια όμως, οι βοηθοί του Κόπερφιλντ πέρασαν τον Κοξ και άλλους από το κοινό, που πήραν μέρος στο τρικ, μέσα από ένα σκοτεινό μυστικό διάδρομο, μέρος του κόλπου, όπου ο Κοξ σκόνταψε και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα, τραυματισμός που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, του στοίχισε 400.000 δολ. για να επανέλθει.

Στο δικαστήριο, την αποκάλυψη του κόλπου, έκανε ο παραγωγός των σόου του μάγου, ο οποίος εξήγησε στον δικαστή τι γίνεται στο “μαγικό” με την εξαφάνιση δώδεκα θεατών από τη σκηνή. Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε πως εργαζόμενοι του σόου οδηγούν γρήγορα τους θεατές σε συγκεκριμένους χώρους, πίσω από κουρτίνες, μέσα σε σκοτεινά δρομάκια και στο τέλος μέσα από μια κουζίνα, έτσι ώστε να φτάνουν γρήγορα στο πίσω μέρος του χώρου και να εμφανιστούν και πάλι. Παρ’ ότι σύμφωνα με την Daily Mail, οι δικηγόροι προσπάθησαν να πείσουν τους δικαστές ώστε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τελικά δεν τα κατάφεραν και έτσι αποκαλύφθηκε το μυστικό τους. Η δίκη συνεχίζεται…

Πηγή: Star press