Υπόθεση αδερφών Ζαγγανά το διπλό της Αναγέννησης

Η Αναγέννηση Φαρσάλων κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από την έδρα της Μάνδρας με σκορ 1-2 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Έτσι οι κόκκινοι έφτασαν τους 34 βαθμούς και βρίσκονται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι και “καίγονταν” για τους βαθμούς ώστε να αυξήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να ανοίξουν πολύ νωρίς το σκορ καθώς μόλις στο 12′ ο Χρήστος Ζαγγανάς με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ενώ ένα τέταρτο αργότερα ο αδερφός του Κώστας Ζαγγανάς με όμορφο σουτ πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ώστε να μπουν εκ νέου στην διεκδίκηση της αναμέτρησης όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Σοφατζίδη.

Ο Κώστας Ζαγγανάς στο 90+2′ έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει και τρίτο τέρμα για την Αναγέννηση όταν η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μάλιστα το συγκρότημα του κ. Θεοχαρόπουλου είχε πολλές καλές στιγμές με τους Ζαγγανά Κώστα και Κούμρια δίχως όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα και να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Οι Συνθέσεις

ΑΕ Μάνδρας (Ζουμπουλίδης): Ζουμπουλίδης, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Φωτάκης, Μουλάς(55′ Ταλός), Καδόγλου, Ζούγκα Εμμ. Ζούγκα Μ.,Οσμάνι, Τζήμουλας(75′ Σοφιατζίδης), Μπάτο(65′ Βαγενάς)

Αναγέννηση Φαρσάλων (Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας Β., Σακκάς, Μαλέσκα, Αρβανιτοζήσης Γ., Ρούμπας, Πατσιούρας, Κούμρια(90′ Αγγελακόπουλος), Μουτκανάς, Ζαγκανάς Χρ., Ζαγκανάς Κ., Κουκουτής (85′ Θεοχαρόπουλος)