“Τρίποντο” έπειτα από ένα “δαιμονισμένο” δεκάλεπτο για τον Άρη!

Ο Άρης Διλόφου άνοιξε το σκορ στα τελειώματα του πρώτου μέρους, δέχθηκε την ισοφάριση από την ομάδα του Ιπποκράτη όμως σε ένα “δαιμονισμένο” δεκάλεπτο πέτυχε τρία ακόμη τέρματα και εν τέλει πήρε το τρίποντο με σκορ 4-1.

Έτσι το συγκρότημα του Τάκη Ρόφαλη έφτασε τους 23 πόντους και βρίσκεται στην 10η θέση έπειτα από 20 αγωνιστικές όντας ισόβαθμο με τον ένατο ΑΟ Ναρθακίου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 40′ όταν έπειτα από εκτέλεση ελεύθερου άουτ από τον Ευθυμιάδη ο Ρεντινόπουλος έσπασε την μπάλα με το κεφάλι στον Μπανιά, αυτός έκανε όμορφη κούρσα έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Λεβέντη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60′ όταν έπειτα από πλασέ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμιάδη και στην επαναφορά με κεφαλιά πέτυχαν το 1-1.

Οι Άρης Διλόφου δεν το έβαλε κάτω και στο 78′ ο Καρακώστας εκτέλεσε το κόρνερ και εν συνεχεία ο Ρεντινόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καρακώστας βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ρεντινόπουλος με κοντινή προβολή, έπειτα από διαγώνια σέντρα του Φουστάνα, έπειτα από όμορφη ομαδική συνεργασία των Καρακώστα και Φουστάνα.

Έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης ο Ρεντινόπουλος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για αψιμαχία με αντίπαλο ποδοσφαιριστή, όπως και ο ποδοσφαιριστής του Ιπποκράτη.

Η Σύνθεση

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Χαμορούσος, Σακελλαρίου (75′ Καραχάλιας) Συργκάνης, Ξυνογαλάς, Σουλιώτης, Καρακώστας, Φουστάνας, Μπανιάς (85′ Τριανταφύλλου), Λεβέντης (65′ Δημουλάς), Ρεντινόπουλος.