Αστο”Χ”ος στο “χωράφι” της Ανθούπολης

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς έχασε σωρεία ευκαιριών, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο στην έδρα της Ανθούπολης έχοντας ως μεγάλο αντίπαλο του τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, είχε πολλές καλές στιγμές όμως δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα και έτσι άφησε δύο βαθμούς καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με την ομάδα της Ανθούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 10′ όταν έπειτα από σέντρα του Ξυνογαλά το πλασέ από πλάγια του Αρσενόπουλου, πέρασε λίγο άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Στεργιόπουλου το οποίο πέρασε άουτ.

Στο 30′ ο Χρόνης τροφοδότησε τον Αρσενόπουλο όμως αυτός πριν πλασάρει κόπηκε από τους αντιπάλους αμυντικούς. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους για τους μπλε έλαβε χώρα στο 40′ όταν έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μακρή, η κεφαλιά που επιχείρησε ο Στεργιόπουλος πέρασε μόλις άουτ.

Ο επιθετικός μονόλογος του Ατρομήτου συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με πρώτη καλή ευκαιρία να σημειώνεται όταν ο Χρόνης έστειλε την μπάλα άουτ από θέση τετ α τετ.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Στεργιόπουλος είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του.

Πέντε λεπτά αργότερα οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου έχασαν τριπλή ευκαιρία, όταν αρχικά ο Τασιόπουλος έκανε το πλασέ η μπάλα κατέληξε έπειτα από κόντρα στον Χρόνη, αυτός σούταρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε, ο Τασιόπουλος πήρε το ριμπάουντ όμως είδε τον κιπερ της Ανθούπολης να του λέει όχι και ξανά.

Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, ελέω αποβολής του Γκούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν κενό χώρο στο 75′ όμως ο Σακελλαρίου ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε το πλασέ από θέση τετ α τετ.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στον Ατρόμητο και καταγράφηκε στο 80′ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μουτκανά ο Στεργιόπουλος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.´

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μακρής, Γκούνης, Αρσενόπουλος Βασίλης, Μορφογιάννης, Βασιλόπουλος, Βόπης (65′ Τασιόπουλος), Ξυνογαλάς, Αρσενόπουλος Βαγγέλης (60′ Μουτκανάς), Στεργιόπουλος, Χρόνης.