Πάρτι οι μικροί του Γυμναστικού, κόντρα στην Σκιάθο!

Οι μικροί του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο και οργανωμένο μπάσκετ κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας της Σκιάθου και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με 81-67.

Οι μπλε μπήκαν στο παρκέ απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και μετέτρεψαν σε πάρτι το πρώτο δεκάλεπτο όπου βρέθηκαν μπροστά με 22 πόντους (30-8).

Ίδια ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου ο Γυμναστικός είχε τον απόλυτο έλεγχο και με επιμέρους σκορ 21-17 πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όντας μπροστά με 51-25.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μειώσουν όμως ο Γυμναστικός καταφέρε να παραμείνει συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό πλάνο του και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 69-45.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν και εν τέλει ο Γυμναστικός να πάρει την νίκη με σκορ 81-67.

Δεκάλεπτα: 30-8, 21-17, 18-20, 12-22

Η Σύνθεση

Κ21 ΓΣΦ(Σωτήρης Ρίζος): Παπαγεωργίου, Ερελιάδης, Αλεξόπουλος, Βασιλείου, Λιούπης, Μπακαλόπουλος, Συνετός, Ντίνος, Ταστεμίρογλου, Δημόπουλος, Τριανταφύλλου. Λούτας