“Χ”άρηκε η Θύελλα!

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων και Θύελλα Βασιλί μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην έδρα των Χαλκιάδων καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι ροσονέρι ήθελαν μόνο νίκη ώστε να προσπεράσουν την Θύελλα και να σκαρφαλώσουν αυτή στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, ενώ η Θύελλα έπαιζε και για την ισοπαλία.

Έτσι η Θύελλα έφτασε τους 28 βαθμούς και παρέμεινε στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ της ανόδου, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων έφτασε τους 26 πόντους και βρίσκεται στην 4η θέση.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις όταν ο Νασιούλας σούταρε από θέση τετ α τετ, όμως ο Χριστοδούλου τον σταμάτησε.

Στο 12′ ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ για την Θύελλα.

Οι Χαλκιάδες πίεσαν ώστε να πετύχουν άμεσα την ισοφάριση και πέντε λεπτά αργότερα, ο Αντωνιάδης εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και δεξιά με την μπάλα να καρφώνεται στην αριστερή γωνία του Χριστόδουλου και έτσι έγινε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν το δεύτερο τέρμα και είχαν μια καλή στιγμή όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη και πάλι ο Χριστοδούλου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή στιγμή στο 35′ όταν το πλασέ του Βαρσάμη μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Μέγας Αλέξανδρος πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και πίεσε ώστε να πετύχει το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Πέτσα όταν η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ, Νασιούλα ο οποίος δεν πρόλαβε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση και Σδράλη όταν έπειτα από πάσα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα άγγιξαν το 1-2 στο 85′ όταν το δυνατό σουτ του Κούρο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 83′ είχαμε μικρή διακοπή της αναμέτρησης, όταν ο Πέτσας αποβλήθηκε από τον πάγκο της ομάδος του και κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια εξύβρισε τον διαιτητή της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να υπάρξει μίνι σύρραξη και διακοπή με τους ψυχραιμότερους να σβήνουν την φωτιά και έτσι η αναμέτρηση συνεχίστηκε.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα και έτσι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με την ομάδα της Θύελλας, παραμένοντας μέχρι την λήξη το 1-1.

Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Ζαχόπουλος, Κυριάκου, Μακρυγιάννης, Αντωνιάδης, Γκόγκας, Πέτσας (78′ Στεφανής), Αναγνώστου (46′ Μητσόπουλος), Νασιούλας, Κουτσόπουλος, Ψύρρας (88′ Σδράλης).

Θύελλα Βασιλί (Γιώργος Αλεξίου): Χριστοδούλου, Λιτσόπουλος, Μπόγκας Θεόδωρος, Μπόγκας Θεόδωρος, Τσιάμπας, Βαρσάμης, Κούρο, Αγγελουσόπουλος, Αρβανιτοζήσης Δ., Ακρίβος (64′ Βαΐτσης Ρ.), Καραγιάννης (88′ Αλεξίου).