Ανατροπή με…”σφραγίδα” Τρίγκα και τρίποντο για τον Άγιο Γεώργιο!

Ο Σταυραετός κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων κόντρα στον Άγιο Γεώργιο, όμως με μπροστάρη τον Νίκο Τρίγκα ο οποίος πέτυχε χατ τρικ ο Άγιος έκανε την ανατροπή και πήρε εν τέλει το σπουδαίο τρίποντο με σκορ 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2′ όταν ο Αγγέλης έπειτα από κάθετη πάσα θα πλασάρει τον Γούσια στην δεξιά γωνία και θα ανοίξει το σκορ.

Ενώ στο 35΄με ωραίο φαλτσαριστό σουτ ο Σταυραετός διπλασιάσε τα τέρματά του.

Στην επανάληψη ο Νίκος Τρίγκας πήρε στις πλάτες του τον Άγιο Γεώργιο και πετυχαίνοντας χατ τρικ, πέτυχε την σπουδαία ανατροπή και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Αρχικά στο 52′ ο Τρίγκας με έξοχη ατομική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-2.

Ενώ με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Γούναρης κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τρίγκας ο οποίος δεν λάθεψε και πέτυχε το 2-2.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης στο 75΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταυραετού για τρίτη φορά πέτυχε χατ τρικ και την ολική ανατροπή με σκορ 3-2, το οποίο έμελλε να παραμείνει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Ένωση Αγίου Γεωργίου (Τρίγκας): Γούσιας, Καραλόπουλος, Μπάφας, Καρακώστας Μιχ., Μπανιάς, Σακελλαρίου, Νταλίπης, Μπασδάνης(68′ Τάτσης), Καρακώστας Β., Γούναρης, Μπιζούλας (52′ Τρίγκας), Θλιβερός

Σταυραετός (Ταστεμερίδης): Μανούσος, Ρουμελιώτης, Τσόκας, Νανούλης, Νταβέλλης, Πατσιουράκος, Τσιλήρας, Αγγέλης, Καρακώστας, Γιαννούλας, Γιαννούχος