Το αγωνιστικό καλεντάρι (14-15/04)

Έπειτα από την διακοπή για την γιορτή του Πάσχα τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Νομού Λάρισας επιστρέφουν το Σαββατοκύριακο 14/15 Απριλίου με φουλ αγωνιστική δράση και πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ξεκούραστα τρεις βαθμούς καθώς αντιμετώπιζε την ομάδα της Ακαδημίας του Τυρνάβου η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, πλέον μετράει 45 βαθμούς έπειτα από 26 αγωνιστικές και βρίσκεται στην 7η θέση όντας πέντε βαθμούς πίσω από την πεντάδα των πλέι οφ της ανόδου.

Οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή 15 Απριλίου αντιμετωπίζουν εντός έδρας την ομάδα της Νεάπολης η οποία έχει 38 πόντους και βρίσκεται στην ένατη θέση όντας τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ της κατηγορίας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 17:00.

Στον πρώτο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας τώρα και στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής δεν υπάρχει κάποιο τοπικό ντέρμπι με τις ομάδες της Επαρχίας μας να ρίχνονται στην μάχη την Κυριακή 15 Απριλίου.

Ο τέταρτος της βαθμολογίας Ατρόμητος Βαμβακούς ο οποίος έχει 34 βαθμούς και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη του κόντρα στον Άρη Διλόφου, αντιμετωπίζει την έκτη της βαθμολογίας με 29 πόντους Ανθούπολη εκτός έδρας.

Η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στο τοπικό ντέρμπι από την Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων και βρίσκεται στην 5η θέση με 31 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Μάνδρας η οποία βρίσκεται στην 12η θέση με 14 βαθμούς και μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η όγδοη της βαθμολογίας τώρα Δόξα Υπέρειας η οποία έχει 24 βαθμούς και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στην έδρα του πρωτοπόρου Προμηθέα Λάρισας, αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Παναγροτικού Νίκαιας η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Ο ΑΟ Ναρθακίου έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία του κόντρα στην Ανθούπολη βρίσκεται στην 9η θέση με 22 βαθμούς και ταξιδεύει στο Ζάππειο ώστε να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση η οποία βρίσκεται δύο θέσεις και δύο βαθμούς πίσω του.

Ο δέκατος της βαθμολογίας Άρης Διλόφου ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα στην έδρα του Ατρομήτου Βαμβακούς, αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Ιπποκράτη η οποία βρίσκεται στην 3η θέση με 38 πόντους.

Τέλος η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων η οποία έπειτα από την σπουδαία νίκη της στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων, παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία καθώς έχει εννέα πόντους και βρίσκεται στην 13η θέση.

Οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους τον πρωτοπόρο Προμηθέα Λάρισας.
Όλες οι αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Απριλίου και ώρα 17:00.

Στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας τώρα και στον πρώτο όμιλο συγκεκριμένα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις με δύο στροφές να απομένουν για την λήξη του.

Η δεύτερη της βαθμολογίας Νίκη Κρήνης η οποία έχει 28 βαθμούς και προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα της Θύελλας Βασιλί αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση με 16 πόντους.

Η Νίκη θέλει το τρίποντο ώστε να κρατήσει την δεύτερη και προνομιούχο θέση που δίνει την απευθείας άνοδο στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία.

Το τοπικό ντέρμπι το οποίο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Χαλκιάδων εκεί όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση με 25 βαθμούς και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη του στην έδρα του Αγίου Γεωργίου, αντιμετωπίζει την Θύελλα Βασιλί η οποία βρίσκεται στην 3η θέση με 27 βαθμούς.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να κρίνει πολλά όσο αναφορά την τρίτη θέση η οποία δίνει το μαγικό εισιτήριο για τα μπαράζ της ανόδου.

Ενώ στο άλλο παιχνίδι των ομάδων της Επαρχίας μας ο Σταυραετός Σταυρού, αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Άγιο Γεώργιο.
Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 17:00.