Μπαχτσελί: Ανεύθυνοι Έλληνες πολιτικοί μας τρίζουν τα δόντια, αν χρειαστεί θα τα ξεριζώσουμε

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Στο στόχαστρο του Μπαχτσελί μπήκε τόσο ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας όσο και άλλοι Έλληνες πολιτικούς. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης είπε χαρακτηριστικά: «Ξέχασε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα. Αν το θέλουν θα επαναλάβουμε την ιστορία. Για εμάς είναι παιχνιδάκι. Αν χρειαστεί μπορούμε να τους διώξουμε ξανά στη θάλασσα».

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο ο κ. Μπαχτσελί είπε:  «Έχει επηρεαστεί από την ελληνική μυθολογία, θέλει να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική».

Και συνέχισε τις ακραίες δηλώσεις του: «Οι πρόγονοι των Ελλήνων πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απέναντι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμείς αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια».

Πηγή: ant1news.gr