Στοίχημα: Με Βαλένθια και Νις

Άκρως ενδιαφέρον είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες τις ελληνικής αγοράς.

Εύκολα οι “νυχτερίδες”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ισπανική La Liga και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βαλένθια και Εσπανιόλ. Οι “νυχτερίδες” βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες, βρίσκονται στην 4η θέση με 62 βαθμούς έχοντας εξασφαλίσει μαι θέση στην πρώτη τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσουν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται, μιας και απέχουν ένα βαθμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πέντε από την Ατλέτικο. Η Εσπανιόλ από την πλευρά της είναι στη 14η θέση με 36 βαθμούς όντας στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και γενικότερα δεν περιμένουμε κάποια αγωνιστική ανάκαμψη, καθώς έχει ξεμείνει από κίνητρα. Πιστεύουμε πως η Βαλένθια δεν θα δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη, έτσι θα κρατήσουμε το Βαλένθια -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.91.

Ανεβασμένη η Νις

Συνεχίζουμε με γαλλική Ligue 1 και την αναμέτρηση Νις – Ρεν. Αρκετά ανεβασμένοι είναι οι γηπεδούχοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετρούν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας σκοράρει 10 (!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Έχουν σκαρφαλώσει στην 7η θέση με 45 βαθμούς, βρίσκονται μόλις στο -1 από τη σημερινή τους αντίπαλο και το “ταβάνι” τους και πιστεύουμε πως θα πιέσουν για να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό τους, κερδίζοντας παράλληλα και δυο θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Θεωρούμε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν ό,τι χρειάζονται για να τα καταφέρουν, έτσι θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Αμφίσκορο στο Βενέτσια – Μπρέσια

Περνάμε στη Β΄Ιταλίας και την κόντρα της Βενέτσια με την Μπρέσια. Αμφότερες δείχνουν ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τους γηπεδούχους να “τρέχουν” ρεκόρ 3-1-2 στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και τους φιλοξενούμενους να έχουν ρεκόρ 1-2-3 στην ίδια σειρά αγώνων. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους στόχους, σκοράρουν και δέχονται γκολ με σχετική ευκολία και το σενάριο του να συμβεί κάτι τέτοιο και σήμερα φαντάζει πολύ πιθανό. Το Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και θα αποτελέσει την τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή μας για σήμερα.

Χαμηλό σκορ στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρέτζιο Εμίλια και Βενέτσια. Η άμυνα της Εμίλια είναι μια από τις ισχυρότερες της λίγκας αλλά για να γίνει αντιληπτό πρέπει μελετηθεί η πορεία της χωρισμένη σε δύο διαστήματα. Όταν ξεκίνησε με έξι ήττες τη σεζόν δεχόταν σχεδόν 82 πόντους ανά αγώνα, μετά οι επιτυχίες της σε ιταλική λίγκα και Eurocup βασίστηκαν στην άμυνα αφού δέχεται 75 πόντους ανά αγώνα στο πρωτάθλημα και τέλειωσε τις φάσεις των ομίλων του Eurocup με 73.3 πόντους ανά αγώνα. Η άμυνα της Βενέτσια είναι ασθενέστερη αλλά η ίδια προσαρμόζεται στο παιχνίδι της εκάστοτε αντιπάλου και σήμερα ο ρυθμός αναμένεται αργός όπως στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου που έληξε 66-68 υπέρ της Εμίλια. Επιλογή λοιπόν το Under 158.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.