Στοίχημα: Με Τουλούζ και Μπλάκμπερν

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον στο κουπόνι του Μεγάλου Σαββάτου, όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη βρίσκονται στις… επάλξεις και έχουμε ξεχωρίσει έξι παιχνίδια συνολικά! Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, ενώ από το “μενού” δε θα μπορούσε να απουσιάζει και το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με το No Goal στο ντέρμπι

Ξεκινάμε από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τη Σίτι να υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ. Οι “πολίτες” με νίκη κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό που τους απασχολεί κυρίως είναι η ρεβάνς για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ την ερχόμενη εβδομάδα, στην οποία καλούνται να ανατρέψουν το 3-0 με το οποίο ηττήθηκαν στο “Άνφιλντ”. Οι “κόκκινοι διάβολοι”, από την πλευρά τους, θέλουν να… χαλάσουν τη φιέστα της συμπολίτισσας, είναι γνωστό πως ο Μουρίνιο προσεγγίζει αυτά τα ματς με ιδιαίτερα αμυντική τακτική. Περιμένουμε ένα ντέρμπι με λίγες συγκινήσεις, αξίζει να ασχοληθούμε με το No Goal σε απόδοση 2.05.

“Καθαρίζει” η Μπλάκμπερν

Παραμένουμε στην Αγγλία, περνάμε, όμως, στην Α’ κατηγορία και τον αγώνα Μπλάκμπερν – Σάουθεντ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, ακόμη και όταν δεν παίζουν καλά έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν, φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν να συνεχίσουν σε ανάλογους ρυθμούς ώστε το τέλος της σεζόν να τους βρει να πανηγυρίζουν την άνοδο. Η Σάουθεντ, από την πλευρά της, διαθέτει αξιόλογο σύνολο, αλλά δεν μπορεί να κοντράρει στα ίσια μία ομάδα όπως η Μπλάκμπερν, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” με χάντικαπ -1 σε απόδοση 1.80 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μπλάκμπερν με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Μπλάκμπερν επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Κερδίζει η Τουλούζ

Συνεχίζουμε με Α’ Γαλλίας και τον αγώνα Τουλούζ – Ντιζόν. Μία νίκη με την οποία θα διατηρηθεί εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και ενδεχομένως να αυξήσει τη διαφορά της από αυτή, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αναζητά σήμερα η Τουλούζ. Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις προηγούμενες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να αγνοεί το “τρίποντο” στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ωστόσο σήμερα υποδέχεται μία Ντιζόν η οποία είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά, είναι τραγική αμυντικά και, επιπλέον, παρατάσσεται με σημαντικές απουσίες. Μπορούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις οι γηπεδούχοι και να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” σε απόδοση 1.95.

Σεβίλλη με κάλυψη

Επόμενη… στάση η Ισπανία και η αναμέτρηση Θέλτα – Σεβίλλη. Ανάξιοι εμπιστοσύνης είναι οι γηπεδούχοι, έχουν αποδείξει πολλές φορές φέτος ότι είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Σεβίλλη, από την άλλη, το τελευταίο διάστημα έχει πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, την προηγούμενη αγωνιστική λίγο έλειψε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα (2-2 ενώ προηγούνταν 2-0 μέχρι το 88′) και μεσοβδόμαδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην Μπάγερν, παρά την ήττα της με 1-2 για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να πάρει σήμερα τη νίκη, θα ποντάρουμε στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας που διαθέτει και θα επιλέξουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.25 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Σκοράρουν στη Λα Σπέτσια

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Β’ Ιταλίας και το παιχνίδι Σπέτσια – Έμπολι. Την είσοδό τους στα πλέι οφ για την άνοδο, από τα οποία απέχουν πέντε βαθμούς αυτή τη στιγμή, διεκδικούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τη νίκη σήμερα. Το έργο τους, βέβαια, είναι αρκετά δύσκολο, καθώς υποδέχονται την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, με την Έμπολι να φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο. Αναμένουμε ένα καλό παιχνίδι, οι δύο ομάδες διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα για να σημειώσουν ένα τουλάχιστον τέρμα και θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.85.

Μεγάλο σκορ στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Τούμπινγκεν – Ιένα, στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι πλέον δεν… ασχολούνται καν με την άμυνα. Η Τούμπινγκεν στα πρόσφατα ματς της έχει εμφανίσει μεγάλα σκορ (94-77 με Μπραουνσβάιγκ, 83-106 με Γκίσεν, 95-82 με Ουλμ, 95-75 με Γκέτινγκεν και 61-92 με Όλντενμπουργκ), ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Ιένα (103-92 με την Γκέτινγκεν, 91-92 με τη Λούντβιγκσμπουργκ, 107-90 με την Μπέιρουθ, 102-80 με την Βόννη). Περιμένουμε ένα γρήγορο ματς, χωρίς σκοπιμότητες και θα πάμε με το Over 163.5 πόντους σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.