Συνάντηση Χρήστου Καπετάνου με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ξενοφών Σπηλιώτη.

Συνάντηση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε.Λάρισας Χρήστου Καπετάνου και κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Ν.Δ., πραγματοποιήθηκε σήμερα με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ.Ξενοφών Σπηλιώτη, με αντικείμενο την ενημέρωση της τοπικής Ν.Δ., για την επιχειρούμενη συγχώνευση του ΤΕΙ Θεσσαλίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος.

Στη συνάντηση αυτή που παρέστησαν και οι αντιπρυτάνεις κ.κ. Π.Πλαγεράς και Στ.Ζαούτσοςκαθώς και ο Πρόεδρος των Διοικητικών Υπαλλήλων του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ.Χρήστος Καλφούντζος, έγινε παρουσίαση της πρότασης της Συγκλήτου του ΤΕΙ Θεσσαλίας και συζητήθηκαν ουσιώδη ζητήματα που αφορούν στο θέμα της συγχώνευσης, που το Υπουργείο Παιδείας προτείνει στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κεντρικής Ελλάδας.

Μετά τη συνάντηση αυτή που διήρκησε περίπου 2 ώρες, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ.Χρήστος Καπετάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση «Η εκπαίδευση στη χώρα μας, πρέπει να έχει έναν οραματικό στόχο και όχι μια αποσπασματική και πρόχειρη σχεδίαση. Δυστυχώς ο Υπουργός Παιδείας, επεξεργάζεται ένα άτολμο και ανεδαφικό σχέδιο για την συγχώνευση των 3 Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Κεντρικής Ελλάδος, σβήνοντας από το χάρτη την Τεχνολογική Εκπαίδευση. Φοιτητές, καθηγητές, διδακτικό προσωπικό και η θεσσαλική κοινωνία θα αντιδράσουν σε κάθε ψηφοθηρική μεθόδευση του κ.Γαβρόγλου και των συνεργατών του. Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Ν.Δ., θα είναι αρωγός σε κάθε χρήσιμη φωνή ,που έχει ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας στην εκπαίδευση. Στα ψευδοδιλλήματα του κ.Γαβρόγλου, η Νέα Δημοκρατία θα απαντήσει ενωτικά και αποστομωτικά».

Στη συνάντηση παρέστησαν η ΤομεάρχηςΠαιδείας της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Βάσω Ζιάκα, ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Λάρισας κ.Γιώργος Βούλγαρης και ο αναπλ. Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Κώστας Βλαχούλης.