Πιθανή η γνωριμία μας με… εξωγήινους μέσα στα επόμενα χρόνια

Ένας θεωρητικός συνωμοσίας υποστηρίζει ότι το σύστημα καταγραφής της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχει καταγράψει στοιχεία για επτά UFO που παραμένουν πάνω από τη Γη.

«Όχι μόνο αποδεικνύεται η ύπαρξη του διάσημους εξωγήινου ΕΤ, αλλά οι εξωγήινοι είναι μάλλον φιλικοί» υποστηρίζει ο συνωμοσιολόγος, γνωστός ως «Graham».

Υποστηρίζει δε ότι μέσα στα επόμενα 15 χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει μια πρόσωπο με πρόσωπο επαφή των ανθρώπων με τους εξωγήινους!

Θεωρεί άλλωστε ότι εκείνοι σχεδιάζουν εδώ και καιρό τη στιγμή της συνάντησής τους με τους ανθρώπους, κάτι που αποδεικνύεται από τις παρατηρήσεις UFO σε όλο τον κόσμο, οι οποίες αυξάνονται με δραματικό ρυθμό.

«Είμαι της άποψης ότι οι άλλες «φυλές» που επισκέπτονται τον πλανήτη μας δεν είναι εχθρικές. Εξάλλου, με την τεχνολογία που πρέπει να έχουν αναπτύξει για να ταξιδεύουν τεράστιες αποστάσεις, είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαν αν ήθελαν να μας εξολοθρεύσουν με το πάτημα ενός κουμπιού» δηλώνει ο ίδιος.

«Και το γεγονός ότι εξακολουθούμε να αναπνέουμε σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη σημαίνει ότι είτε είναι εδώ για να μας βοηθήσουν, είτε για να μας παρατηρήσουν», πρόσθεσε.

Τα στοιχεία αυτά παρουσίασε ο Graham συνοδευόμενα από επεξεργασμένα βίντεο της NASA:

Πηγή: ant1news.gr