Μοίρασαν και έλαβαν δώρα οι καταρτιζόμενοι του Κέντρου Ημέρας ΑμεΑ στα Φάρσαλα

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συμβούλους του Δημοτικού Συμβούλιου Φαρσάλων όταν κατά την έναρξη της συνεδρίασης στις 27 Μαρτίου 2018, οι καταρτιζόμενοι από το Κέντρο Ημέρας ΑμεΑ, συνοδευόμενοι από τον Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων τους χάρισαν από μία λαμπάδα δικής τους κατασκευής.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάιος Νικολάου κατά την έναρξη της συνεδρίασης έδωσε τον λόγο στην Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Κυριακή Π. Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι υπεύθυνη της δράσης του Κέντρου Ημέρας ΑμεΑ. Η Πρόεδρος παρουσίασε τα παιδιά, τις δασκάλες τους και ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων για την αγάπη που δείχνουν στα παιδιά του Κέντρου.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΓΣΦ τον λόγο πήρε ο Ιατρός Κων/νος Λιούπης, ο οποίος ευχαρίστησε την Κυριακή Παναγιωτοπούλου που τους έδωσε την ευκαιρία να συνοδεύσουν τα παιδιά σε μια τόσο ευχάριστη εκδήλωση αγάπης και προσκάλεσε την ίδια με τα παιδιά στον αθλητικό αγώνα της Κυριακής.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Άρης Καραχάλιος που συνεχάρη τις δασκάλες των παιδιών και την Κυριακή Παναγιωτοπούλου και είπε ότι με ιδιαίτερη χαρά θα δεχτούμε αυτό το δώρο. Επίσης, ευχαρίστησε και αυτός τη διοίκηση και τους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και τους έδωσε τις καλύτερες ευχές.

Πριν αποχωρήσουν τα παιδιά από την αίθουσα, οι παίκτες τους χάρισαν από μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους ίδιους και όλοι μαζί έφυγαν γεμάτοι χαμόγελα και ανταλλάσσοντας ευχές εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Τα παιδιά αποδέχθηκαν την πρόσκληση της ομάδας για την αναμέτρηση της Κυριακής (01/04) και στο ημίχρονο του παιχνιδιού της Β’ Εθνικής Γ.Σ.Φαρσάλων – Στρατώνι, ο αρχηγός του ΓΣΦ Γιώργος Αναγνωστόπουλος, μαζί με τον συμπαίκτη του Ζήση Λιούπη μοίρασαν καπέλα και φανέλες του ΓΣΦ στα παιδιά του Κέντρου ημέρας ΑμεΑ Φαρσάλων προσφορά της ομάδας.

*Με πληροφορίες κειμένου από το site του Δήμου Φαρσάλων, farsala.gr