Στοίχημα: «Ματιές» σε Αγγλία, Ελβετία και Νορβηγία

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της Μεγάλης Δευτέρας στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις σε Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Πορτογαλία, Βέλγιο και Αγγλία. Θα μας απασχολήσουν τα ματς των μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας, όπως επίσης παιχνίδια σε Ελβετία και Νορβηγία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

Προβάδισμα στην Κάρντιφ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Κάρντιφ, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες. Η Κάρντιφ είναι 2η και στο +7 απ’ την τρίτη Φούλαμ, απ’ την οποία έχει ένα ματς λιγότερο, έχει το προβάδισμα για την απευθείας άνοδο και δύσκολα θα την απολέσει. Στον αντίποδα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι 9η και παλεύει να μπει στα πλέι οφ ανόδου, απ’ όπου απέχει μόλις έναν πόντο. Από οκτώ διαδοχικές νίκες έρχονται οι φιλοξενούμενοι, σήμερα τους δίνουμε προβάδισμα, και θα πάμε με το 2 DNB.

Μπορεί τον άσσο η Έξετερ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Έξετερ – Τσέλτεναμ, με την επιλογή μας να είναι ο 1 DNB σε απόδοση 1.95. Είναι ματς για την 41η αγωνιστική της Β’ Αγγλίας, με τις δύο ομάδες να απέχουν 18 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα. Η 5η Έξετερ μετράει 66 πόντους και προσπαθεί απ’ τη μία να προλάβει την απευθείας άνοδο και απ’ την άλλη, να διασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ (είναι στο +3). Στον αντίποδα, η Τσέλτεναμ είναι 15η με 48 βαθμούς, βρίσκεται στο +14 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, ουσιαστικά παίζει χωρίς κίνητρο πλέον στις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε. Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Κερδίζει η Σάρπσμποργκ

Πάμε στη Νορβηγία και τον αγώνα Σάρπσμποργκ – Βαλερένγκα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.02. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει σχετικά καλά το πρωτάθλημα. Η Σάρπσμποργκ σημείωσε τεράστια νίκη στην πρεμιέρα με 1-0 επί της πρωταθλήτριας Ρόζενμποργκ, συνέχισε με το εκτός έδρας 2-2 κόντρα στη Λίλεστρομ, σε ματς που προηγήθηκε 1-2. Απ’ την άλλη, η Βαλερένγκα μετράει 2/2 νίκες κόντρα στις αδύναμες Κρίστιανσουντ (0-1 εκτός) και Οντ (2-1), δείχνει ότι είναι ανεβασμένη σε σχέση με πέρυσι. Θεωρούμε ότι έχει αξία ο άσσος και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Νίκη για Γιουνγκ Μπόις

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την Ελβετία και τον αγώνα Γιουνγκ Μπόις – Βασιλεία, στον οποίο θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.20. Είναι ντέρμπι ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας, οι οποίοι έρχονται όμως από τελείως διαφορετικές αφετηρίες. Η Γιουνγκ Μπόις έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο, μετράει 61 πόντους και βρίσκεται στο +16 απ’ τη δεύτερη Βασιλεία, μοιάζει ασταμάτητη, καθώς έρχεται από οκτώ διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα! Την ίδια στιγμή, η Βασιλεία παρουσιάζει διακυμάνσεις τελευταία, πριν τη διακοπή επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 1-0 επί της Σιόν, δεν έχει δείξει ότι εκτός έδρας μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο απαιτητικά ματς.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.